Interpretare vis in care apare o arhiva

0
302
Interpretare vis in care apare o arhiva

Interpretarea viselor in care apare o arhiva. Atunci cand visati o arhiva aceasta poate sa se refere strict la trecutul dumneavoastra care, in cazul in care este unul urat este pe cale de a fi dezvaluit celor cunoscuti si veti fi tras la raspundere entru toate greselile.

Arhiva din vis mai este si o atentionare asupra faptului ca va trebui sa va uitati in urma ca sa nu mai gresesti in viitor, deci sa incercati sa invatati din cele mai urate fapte sau pur si simplu sa va ganditi cum ati rezolvat o problema similara in trecut si sa incercati sa aplicati cam aceeasi rezolvare si acum, insa cu annumite adaptari la prezent.

Arhiva din vis se mai poate referi si la amintiri, la evenimente placute sau neplacute, in functie de sentimentul pe care vi-l da si de starea pe care o creeaza, activitati intreprinse alaturi de cei dragi sau alaturi de colegii de la locul de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o viteza

Poate sugera si faptul ca ar fi bine sa nu uitati de unde ati plecat mai ales daca acum ati ajuns undeva foarte sus deoarece e posibil ca la un moment cineva sa va dea peste nas si acest lucru nu este deloc prolific si in nici un caz incurajator, trebuie sa incercati sa fiti mai modesti si sa nu lasati faima si reusitele sa va schimbe atitudinea.

Poate ca daca ati ajuns acolo sus este tocmai din cauza faptului ca ati fost o persoana cumsecade iar acum nu se cuvine sa va schimbati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.