Interpretare vis in care apare un zugrav

0
11300
Interpretare vis in care apare un zugrav

Interpretarea viselor in care apare un zugrav. Atunci cand visezi un zugrav acesta reprezinta faptul ca vei avea o viata lunga si nu vei duce lipsa de nimic. Daca te vezi pe tine zugravind inseamna ca ti se va imbunatati situatia financiara si daca in vis iti zugravesti casa inseamna ca nu te vei imbolnavi in viitorul apropiat, vei avea parte de sanatate si de o stare fizica buna.

Totodata zugravul din vis mai poate reprezenta si faptul ca dorim in realitate sa schimbam ceva in viata noastra, vrem sa intram in alt decor, sa abordam alte aspecte ale vietii si sa inoim totul.

Zugravul mai poate simboliza si caracterul celui care viseaza si anume faptul ca acesta are multa putere psihica, isi poate face singur o viata armonioasa si plina de belsug datorita perseverentei de care da dovada.

zugrav

Atunci cand visezi ca tu esti zugravul inseamna ca vei reusi sa remediezi toate conflictele pe care le ai cu prietenii sau cu familia, ori pur si simplu cu persoanele care nu-ti sunt tocmai apropiate si cu care te-ai certat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o vopsea

Se mai spune ca daca o femeie viseaza pereti zugraviti proaspat inseamna ca va incerca sa se impace cu partenerul de viata prin intermediul unor mijloace nu tocmai ortodoxe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.