Interpretare vis in care esti intr-un club sau discoteca sa te distrezi

0
2937
Interpretare vis in care esti intr-un club sau discoteca sa te distrezi

Interpretarea viselor in care esti intr-un club sau discoteca sa te distrezi releva aspectele de comunicare sau planul social, uneori mai reflecta si nevoia de a fii altfel, de a scapa dintr-un mediu prea inchis sau de a avea o deschidere mai speciala fata de o persoana sau fata de o situatie.

Daca visezi ca mergi intr-o discoteca sa te distreezi impreuna cu un grup de amici sau cunostinte inseamna ca in realitate ai de gand sa schimbi niste idei in cu scopul de a face altceva in activitatea ta sau de a compara diferite planuri ale vietii, s-ar putea sa doresti o recunoastere mai mare a ceea ce faci, este ca si cum ai incerca sa vezi cam la ce stadiu te gasesti in comparatie cu altii.

Visul este un semn de constientizare a rolului pe care il ai intr-un grup profesional sau pur si simplu intr-un cerc de prieteni cu preocupari asemanatoare cu ale tale.

Visul in care esti intr-o discoteca si te distrezi de minune impreuna cu alte multe persoane reprezinta in mare parte un succes in viata de zi cu zi, reflecta rezultate notabile in special cu persoanele de sex opus, visul simbolizeaza o traire intensa in plan sentimental precum si cautarea de noi experiente in viata, noi metode prin care sa iesi din tiparele obisnuite sau din ipostazele cu care i-ai obisnuit pe altii.

petrecere in club

Daca visezi o discoteca mai intunecata si cu muzica languroasa atunci este posibil ca viata ta sentimentala sa cunoasca un reviriment deosebit, s-ar putea ca in scurta vreme sa te imprietenesti cu cineva si sa reusesti sa construiesti o relatie amoroasa de lunga durata. Chiar daca nu se va materializa intr-o casatorie, cu siguranta isi va lasa amprenta asupra ta tot restul vietii.

Citește și:  Interpretare vis in care te distrezi de Halloween

In caz ca visezi un club cu multe mese si bauturi iar tu te distrezi de unul singur – una singura – semnifica faptul ca in realitate esti in cautarea unei persoane care sa te inteleaga sau sa impartasesti aceleasi concepte, vrei sa iti imbunatatesti alaturi de cineva perceptia asupra vietii sau sa dezbati anumite idei spirituale mai elevate.

Daca visezi in aceasta ipostaza ca bei si tu putin atunci o sa gasesti in curand o persoana care te va acompania cel putin pentru o perioada pe calea spiritualitatii. In cazul in care visezi ca bei cam mult si te distrezi intr-un club de noapte atunci in viata reala o sa ai in preajma ta personaje destul de dubioase, chiar o sa te intrebi daca atragi tu in special astfel de persoane sau este ceva legat de destinul tau.

Daca visezi ca te distrezi intr-o discoteca in aer liber simblizeaza dispozitia ta pe care o sa o ai in urmatoarea perioada pentru a te detasa complet de o situatie incomoda si in care esti prins(a) de ceva timp. S-ar putea sa fie vorba de rigurozitatea morala pe care o ai sau ti-o impune mediul in care traiesti, se poate sa fie vorba de o limitare de timp deoarece lucrezi prea mult ori mai exista si posibilitatea de a exista o limitare impusa te perechea ta de viata. In orice caz visul prevesteste o scapare, cel putin temporara, din chingile morale sau materiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.