Interpretare vis in care apare un bivol

0
6987
Interpretare vis in care apare un bivol

Interpretarea viselor in care apare un bivol. Atunci cand in vis va apare un bivol inseamna ca veti avea sanse sa implinesti ceea ce ti-ai propus, veti avea succes la locul de munca, insa doar daca te folosesti de forta bruta, in nici un caz nu va fi un castig usor.

Totodata bivolul mai inseamna si imbunatatirea situatiei financiare iar daca visati ca aveti un bivol in casa inseamna ca aveti sanse slabe sa primiti un nou loc de munca sau sa primiti unul mai bun.

Atunci cand in vis il priviti cum se ridica inseamna ca veti avea maimulti bani si relatiile cu cei din jur vor fi frumoase. Bivolul de regula reprezinta multa forta, vitalitate, energie, insa in acelasi timp si lipsa de subtilitate, de inteligenta, de precizie, de eleganta. Se mai spune ca atunci cand visezi un bivol inseamna ca dusmanii pe care ii ai nu sunt tocmai inteigenti deci nu iti pot priciui multe probleme, insa e bine sa te pazesti de ei.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o oaie

Bivolul din vis poate sugera si faptul ca sunteti o fire temperamentala si ca adesea incercati sa ii supuneti pe cei din jur insa trebuie sa lasati agresivitatea lla o parte, deoarece nu numai prin forta se obtin unele lucruri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.