Interpretare vis in care apare otet

0
638
Interpretare vis in care apare otet

Interpretarea viselor in care apare otetAtunci cand visezi otet inseamna ca muncesti in zadar si nu ai nici un castig iar daca visezi ca pui ceva la otet inseamna ca vei avea parte de multa armonie in camin si nu vei duce lipsa de nimic. Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca bei otet inseamna ca esti foarte vicios si vei avea probleme grave cu alcoolul.

Pe de alta parte insa, otetul din vis arata si ca vei fi suparat o perioada, ti se amareste sufletul, itri in polemici cu multi apropiati, iar otetul alb inseamna ca trebuie sa ai grija cu dorintele sexuale deoarece vei intra in bucluc.

Daca visezi ca bei otet inseamna ca vei avea probleme de sanatate, ti se intampla un mare necaz iar atunci cand visezi ca pui otet la butelie, il sigilezi inseamna ca vei avea o mare depresie din cauza iubirii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un galbenus de ou

Otet

Otetul rosu din vis reprezinta o umilinta pe care o vei suferi din cauza cuiva iar daca visezi te uiti la o sticla de otet inseamna ca esti un om gelos, vei avea parte de multa cearta si posibil probleme de sanatate.

De cele mai multe ori otetul din vis prevesteste lucruri rele, el fiind simbolul acrelii, al detasarii si al lipsei de iubire, trebuie insa sa fii foarte atent cand visezi ca bei otet rosu deoarece inseamna ca te vei injosi singur in fata lumii din cauza comportamentului tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.