Interpretare vis în care spargi o fereastră

0
23

Visul în care vezi o casă cu ferestre sparte semnifică fapul că visătorul va trece printr-o situație în care va da explicații cu privire la unele greșeli din trecutul său. Dacă un astfel de vis este experimentat de părinți, asta arată că ei trebuie să fie mai atenți la copii, să le corecteze reacțiile neastâmpărate.

O fată care visează că s-a spart o fereastră poate avea dezamăgiri în viață, asta este un semn că își va pierde inocența. Dacă o fată trece printr-o perioadă dificilă din viață în relațiile sale personale și are un vis în care vede o fereastră spartă, asta semnifică probleme și discuții cu cei din familie, dar și cu prietenii.

Alte interpretări ale viselor despre o fereastră spartă:

  • Visul în care vezi un geam spart la intrare în bloc arată că vei avea conflicte cu vecinii.
  • Dacă ai visat o fereastră spartă la apartament, asta înseamnă că vei fi dezamăgit de tine, de planurile pe care nu ți le-ai îndeplinit.
  • A vedea în vis sticlă spartă, în casa altcuiva, promite apariția unor situații și a unor schimbări radicale, dar acestea pot fi nefavorabile drept urmare a unor circumstanțe care s-au creat deja.
  • Dacă ai visat un geam spart la mașină, asta arată că meriți laude de la șefi, că ai talente nedescoperite, că vei atrage atenția oamenilor influenți și că vei primi o ofertă profitabilă.
  • Visul în care arunci mâncare prin geamul spart de la o fereastră este un semn că trebuie să depui mai mult efort în munca ta, dar asta merită pentru că vei fi apreciat.
  • Dacă visezi o fereastră spartă este semn de complot, mai ales dacă în realitate treci și printr-o situație dificilă de viață.
  • Visul în care vezi un geam aburit prezice probleme, care deși sunt evidente, nu sunt luate în serios de visător.
Citește și:  Interpretare vis in care apare justitie

Dacă ai visat că ai spart o fereastră în apartamentul cuiva, asta înseamnă că un secret îți va fi dezvăluit în viitorul apropiat. Visul în care huliganii au spart o fereastră în altă cameră a casei tale, sau în birouul tău, prezice necaz, supărare și scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.