Interpretare vis in care apare o vie

0
8352
Interpretare vis in care apare o vie

Interpretarea viselor in care apare o vie. Chiar daca via din vis poate reprezenta cearta, aceasta prevesteste si multi bani si faptul ca puteti gasi fericirea dupa mult timp de cautari. In cazul in care visati ca aveti o vie, deasemenea reprezinta succes, bani multi, belsug, insa un butuc de vie reprezinta lacrimi si nefericire.

Cand visati carlige de vie inseamna ca veti avea parte de pagube mari iar daca visati ca mergeti la cules la vie inseamna ca veti avea bucurii in familie. Atunci cand visati struguri copti la vie inseamna ca veti primi vorbe multe si grele de la cei din jur, iar un butoi in vie reprezinta o stire favorabila.

Atunci cand visati ca lucrati in vie inseamna ca aveti relatii bune cu perechea, partenerul de viata, insa o vie paraginita inseamna si sanatate si un an bun ce va urma in viata.

Atunci cand visati un taran care lucreaza in vie inseamna ca va trebui sa eliminati o serie de framantari care nu au fundamente iar daca visati o scoica vie inseamna ca veti avea succes in activitatile sportive.

Citește și:  Interpretare vis in care apare educatie

vita de vie

Vita de vie din vis reprezinta si intelepciune insa si paguba. Traditia araba este de parere ca persoana care se viseaza ca planteaza vita de vie, va avea parte de multa cinste si de onoare in numele sau iar traditia romaneasca este de parere ca vita de vie din vis poate fi negativa dar si pozitiva in functie de celelalte simboluri care apar.

Asadar o vita de vie parasita inseamna ca viitorul este bun, daca visati ca culegeti struguri din vie care nu sunt copti inseamna ca veti avea parte de mult ghinion, de certuri cu cei apropiati si de multe neplaceri iar strugurii copti din vis inseamna ca vremea se va schimba si cel mai probabil va veni o ploaie mare.

Daca visati ca dezlegati ramurile de vita de vie de pe araci inseamna ca veti pati o foarte mare rusine ori ca va veti pierde onoarea sau ca veti fi pus intr-o situatie nefavorabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.