Interpretare vis in care apare o ucenicie

0
213
Interpretare vis in care apare o ucenicie

Interpretarea viselor in care apare o ucenicie. Atunci cand visezi ucenicie, mai exact daca visezi ca esti ucenic si inveti o meserie noua pentru tine, inseamna ca vei avea mult noroc in dragoste si in afaceri, cat si in viata sociala.

Daca visezi un ucenic care lucreaza pentru tine inseamna ca vei avea parte de o ocazie numai buna, cat sa faci niste bani.

In cazul in care visezi ca esti ucenic se mai spune si ca trebuie sa incepi sa inveti mai multe in meseria ta deoarece crezi ca le stii pe toate insa trebuie sa mai experimentezi si sa cauti mai multe.

ucenicie

Daca visezi ca esti ucenic se mai spune si ca e momentul sa te pregatesti pentru ceva nou in viata ta, plin de aventura, poate ca urmeaza sa incepi activitati noi sau poate sa vei intalni oameni noi, care te invata multe lucruri, iti arata un alt stil de viata si te formeaza ca si om matur, deschizanu-ti alte orizonturi.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un job

Daca visezi ca ai sub tutela un ucenic inseamna ca vei intalni un om inocent in viata ta de care va trebui sa ai grija si care iti va oferi foarte multa afectiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.