Interpretare vis in care esti anuntat ca ai un copil din flori

0
962
Interpretare vis in care esti anuntat ca ai un copil din flori

Interpretarea viselor in care esti anuntat ca ai un copil din flori se refera in unele cazuri la necesitatea de a face ceva ce nu iti convine, esti fortat de niste imprejurari, sau trebuie sa adopti o anumita atitudine care nu iti este caracteristica.

Daca visezi ca ai un copil din flori inseamna ca in realitate o sa te confrunti cu niste neplaceri, o sa dai peste o situatie in care nu o sa te simti deloc in largul tau.

copil din flori

Visul sugereaza faptul ca s-ar putea sa iti dai peste cap afacerile, investitiile pe care o sa le faci nu isi vor arata rezultatele asa cum te astepti, se anunta modificari importante.

In situatia in care visezi ca ai un copil din flori iar in realitate ai de organizat ceva, poate sa fie un proiect mai amplu ori un plan la locul de munca, sau ai de gand sa faci o creatie aristica atunci exista sanse mari sa nu iasa asa cum doresti, se pare ca o sa intervina modificari esentiale si rezultatele vor diferi destul de mult fata de ceea ce te astepti.

In cazul incare ai de gand sa faci o calatorie de placere sau de afaceri, in cazul in care vrei sa iti vizitezi un prieten sau o ruda la departare atunci poti sa te astepti la o modificare a planului de calatorie, o sa intervina evenimente neasteptate care o sa te deruteze.

De multe ori asemenea vis simbolizeaza o intruziune in viata ta, de cele mai multe ori un efect disturbator, poate insa sa fie vorba si de o de un efect inedit, ceva care iese din tiparul obsnuintei cu care te-ai rutinat.

Citește și:  Interpretare vis in care apare brosa

In acest sens visul prevesteste ca s-ar putea sa participi si tu in urma unei invitatii la un eveniment care iti va produce cu siguranta o surpriza deoarece nu o sa fie asa cum te-ai asteptat.

Daca in viata reala esti intr-o relatie de iubire si visezi ca o sa ai un copil din flori este un semn ca perechea ta nu are ganduri asa de serioase, ar trebui sa mai astepti pana sa iei o decizie fundamentala in legatura cu evolutia relatiei.

In alte interpretari a visa ca ai un copil din flori poate semnifica o multumire si un trai linistit, nu o sa ai griji deloc in ceea ce priveste starea materiala.

Visul prefigureaza afaceri destul de bune si calatorii in locuri indepartate. Totodata se mai spune ca asemenea vis reflecta faptul ca o sa iti faci relatii interesante cu persoane din locuri straine, o sa ai posibilitatea sa iti dezvolti afacerea dincolo de asteptarile tale.

Daca esti casatorit(a) si visezi asa ceva este un semn ca s-ar putea sa ai un necaz cu copiii, este posibil sa nu asculte si sa faca exact ce ii duce capul. De regula in aceasta scena se reflecta posibile pagube produse de un copil din familie, ilustreaza o situatie stranie in care probabil unul dintre copii te va face de rusine in fata altor persoane sau in fata unor neamuri apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.