Interpretare vis in care apare ardei

0
12487
Ardei

Interpretarea viselor in care apare ardeiAtunci cand visezi un ardei gras se spune ca in viitorul apropiat vei avea parte de lucruri bune, care iti vor aduce satisfactii, te vor face mai optmist, insa acestea vor fi destul de marunte, nu vor fi primordiale in viata ta.

Pe de alta parte daca ardeiul din vis este iute si il mancati inseamna ca veti avea parte de surprize care va deprima, poate e vremea sa incercati sa va feriti de tot ceea ce inseamna neprevazut, sa va canalizati energia catre lucrurile normale, sa nu incercati nimic nou.

In acelasi timp ardeiul iute din vis mai poate simboliza si faptul ca o serie de greseli din trecut va pot ataca in prezent, deoarece acelea nu au fost indreptate, nu ati avut ocazia sa faceti nimic ca sa le reparati iar acum este momentul sa invatati din ele. Un ardei care apare in vis si este normal, mai poate simboliza si faptul ca in viitorul apropiat, prietenii va vor critica aspru deoarece comportamentul pe care l-ati avut sau il aveti nu este pe placul lor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a manca”/ mancare

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi un ardei acestea poate sa prevesteasca foarte multe necazuri in familie, certuri de proportii, mai ales pe tema banilor.

Interpretare vis in care apare ardei

Un ardei iute in vis mai poate arata si faptul ca sunteti o persoana ipocrita, faceti afirmatii urate despre cunostintele apropiate sau poate chiar ele va vorbesc de rau pe la spate, inducandu-va in eroare, in probleme de orice natura, chiar si cele minore, care va pot afecta foarte mult.

In acelasi timp, un ardei gras in vis mai poate arata si faptul ca trebuie sa aveti mai multa grija de sanatate, sa acordati mai mult interes trupului, deoarece aveti nevoie de el pentru a putea functiona corespunzator in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.