Interpretare vis in care apare un ficat

0
3285

Interpretarea viselor in care apare un ficatAtunci cand visezi ca mananci un ficat inseamna ca in viata reala vei avea parte de multa sanatate. Acelasi vis in care apare si un cod de ficat in ulei inseamna ca vei avea prosperitate iar in cazul in care visezi ca ai sau tii in mana un ficat stricat, alterat, inseamna ca in viata de zi cu zi e posibil sa iti pierzi averile, deoarece esti foarte risipitor.

Cand visezi un ficat de taur, de berbec, sau de tap, pe care il mananci, inseamna ca in realitate vei reusi sa mostenesti o avere mare sau te vei bucura de o slujba mai buna si de respectul unui superior de la locul de munca.

In acelasi timp, daca visezi ca mananci un ficat inseamna ca vei avea parte de o sanatate stabila si de durata iar daca visezi ca prajesti ficat, indiferent de care ar fi el, se traduce prin acelasi lucru, deci bunastare si voie buna.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o unghie

In cazul in care visezi ca mananci ficat prajit inseamna ca vei avea parte de vindecare, vei deveni mai sanatos mai ales daca esti foarte bolnav in prezent. Cand in vis iti apare ficat in foc inseamna ca vei participa la un chef sau o petrecere cu cei dragi iar in cazul in care visezi ficat crud la macelarie, inseamna ca vei primi o suma de bani, posibil o mostenire sau poate o marire de salariu de la locul de munca sau un bonus mare pentru ca ti-ai indeplinit toate sarcinile bine si le-ai terminat la timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.