Interpretare vis in care apare miez

0
4417
Interpretare vis in care apare miez

Interpretarea viselor in care apare miez. Daca visezi un miez de oricare ar fi el, inseamna ca in realitate esti in cautarea adevarului, vrei sa atingi sau cel putin sa vezi esenta din lucruri, chiar daca ai parte de superficialitate si cei din jurul tau te fac sa privesti lucrurile altfel decat sunt.

Miezul mai poate reprezenta si iluziile din viata reala, faptul ca etsi un om visator, insa de cele mai multe ori miezul simbolizeaza faptul ca vrei sa afli esenta lucrurilor, sa ajungi la adevar nu vrei sa te complaci in minciunile pe care cei din jur ti le spun si niciodata nu te increzi in lucrurile de suparafata, nu vrei sa te lasi mintit.

Daca visezi un miez de paine, de fruct sau de nuca, acestea pot face referire la sufletul tau, si in functie de cum arata sau iti apar in vis, inseamna ca asa este si inima ta, daca au gust bun si arata bine inseamna ca esti oo persoana buna, curata iar daca sunt stricate sau au culori urate inseamna ca esti rau si cei din jur nu te plac, luand in considerare caracterul tau.

Citește și:  Interpretare vis in care apare recolta

In aclasi timp miezul din vis mai poate sa faca referire si la resursele tale psihice, spirituale, la calitatile pe care inca nu le-ai arata celor din jur, pentru ca esti un om modest. Miezul desigur reprezinta energia, vitalitatea individului, spiritul creativ, esenta sa ludica, care in cele din urma vor iesi la suprafata si poate chiar vor uimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.