Interpretare vis in care apare un bici

0
1324
Interpretare vis in care apare un bici

Interpretarea viselor in care apare un bici. Daca visati un bici inseamna ca veti avea parte de o bucurie mare in viitorul apropiat, cineva iti pregateste o surpriza frumoasa. Atunci cand visati ca pocniti din bici inseamna ca in viata reala vreti sa pareti mai interesant decat sunteti si mai brutal, faceti pe durul cu cei mai slabi insa nu veti avea nimic de catigat din acestea.

In acelasi timp visul cu biciul va scoate si complexele la iveala, frustarile pe cale le aveti in legatura cu ceva anume, iar atunci cand visati ca sunteti biciuit si nu va doare inseamna ca in viata reala va lasati jignit foarte des si va umiliti singur, lasand pe altii sa ia initiativa, ar trebui sa incercati sa fiti mai autoritar si sa nu va mai lasati injosit.

Chiar daca este foarte bine cand nu avem decizii de luat si ne conduc altii, este mai lejer, macar minimul de orgoliu ar trebui sa-l avem cu totii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare „a umbla”

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca biciul din vis reprezinta de fapt mici dispute care ustura, vorbe aruncate aiurea catre oamenii dragi, suferinte provocate la nervi. Se mai poate spune ca daca visam ca suntem loviti cu biciul am gresit cu ceva cuiva, iar din acest motiv ar fi cazul sa fim pedepsiti si sa ne acceptam vina.

Biciul din vis mai poate simboliza si faptul ca vom fi rasplatiti pentru o anume fapta, mai ales daca visam ca suntem loviti si nu ne doare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.