Interpretare vis in care apare o bona

0
727
Interpretare vis in care apare o bona

Interpretarea viselor in care apare o bona. Atunci cand visezi o bona inseamna ca vei face o vizita unor cunostinte, te vei bucura de prieteni si veti petrece clipe frumoase impreuna alaturi de ei.

Pe de alta parte atunci cand visezi o bona, inseamna si ca trebuie sa acorzi mai multa atentie laturii tale infantile, sa incerci sa nu o mai inhibi.

Atunci cand visezi ca ai o bona pentru copilul tau inseamna ca in realitate vrei sa fugi de obligatiile pe care le ai, vrei sa uiti de toate grijile, lasandu-i pe altii sa se implice in lucrurile cu devarat importante.

Daca visezi ca esti bona pentru un copil inseamna ca trebuie sa faci un pas inapoi si sa te implici mai mult in relatia cu propriul sine, sa adopti un comportament mai copilaros, deoarece asa te simti confortabil.

Nu incerca sa refulezi sentimentul deoarece nu vei reusi sa iti descoperi niciodata fericire in acest fel, trebuie doar sa fii multumit de tine asa cum esti. Totodata mai poate insemna si faptul ca ai unele probleme pe care nu le-ai rezolvat si cam este momentul sa revii la ele.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un oaspete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.