Interpretare vis in care alergi dupa un tren

0
683
Om ce alearga dupa tren, Foto: jesus.ch

Interpretarea viselor in care alergi dupa un tren se refera la situatii in care ai dori sa schimbi ceva in viata ta insa te afli in intarziere cu anumite aspecte care te impiedica sa produci schimbarea.

Daca visezi ca alergi dupa un tren atunci este posibil ca in viata reala sa primesti o invitatie din partea cuiva si sa nu o poti onora la timp, exista posibilitatea de a pierde o ocazie buna de a te remarca intr-un anumit plan al vietii.

Visul in aceasta ipostaza poate surprinde situatii diverse insa care au toate un punct comun, si anume intamplari sau aspecte care te vor impiedica sa dai curs unei invitatii, te vor opri sa faci o calatorie mai lunga sau te vor impiedica sa transformi ceva in viata ta.

Om ce alearga dupa tren, Foto: jesus.ch
Om ce alearga dupa tren, Foto: jesus.ch

Cel mai adesea asemenea vis este asimilat cu situatiile in care vrei foarte mult sa treci la un nivel superior in viata insa nu reusesti, orice schimbare care te poate avantaja la un moment dat o sa fie sortita esecului.

Daca visezi ca alergi dupa un tren este posibil ca in viata reala sa pierzi cea mai importanta ocazie de a face ceva remarcabil in viata ta. Trenul in vis reprezinta o sansa uriasa si unica de a te realiza intr-un plan anume, poate sa fie de o realizare importanta in plan material si profesional sau poate sa ilustreze implinirea spirituala sau sentimentala. Totodata visul reflecta unele regrete dupa persoane la care ai tinut foarte mult sau pareri de rau in urma unor neimpliniri.

Daca este sa privesti din aceasta perspectiva atunci visul in care alergi dupa un tren reflecta o pasiune pierduta si dupa care suferi mult, poate sa reprezinte o amintire placuta a unui eveniment sau a unei persoane care a facut parte din viata ta si nu mai reusesti sa o aduci inapoi. Daca in realitate suferi dupa cineva inseamna ca visul reflecta acea stare de tristete de a nu putea fi in preajma unei persoane dragi.

Visul in care alergi dupa un tren duce imediat cu gandul la o calatorie indepartata si plina de inedit, ilustreaza o aventura sau o drumetie cu un scop aparte, face legatura intre tine si altceva, intre tine si o alta persoana sau alt loc, visul in aceasta ipostaza poate sa semnifice faptul ca in viata reala nu o sa poti sa te conectezi cu cineva sau nu o sa iti raspunda la sentimentele si propunerile tale, s-ar putea sa suferi o deziluzie in dragoste si sa urmeze zile pline de amaraciune.

De asemenea, este posibil ca sa nu ajungi la timp la un eveniment important, s-ar putea sa intervina ceva in ultima clipa si sa nu mai poti participa la o intrunire de afaceri sau de alta natura.

Visul in care alergi dupa un tren ilustreaza in aceeasi masura si neputinta de a respecta unele angajamente pe care ti le-ai asumat in urma cu ceva timp. Daca te afli in aceasta postura atunci in scurt timp o sa ai pareri de rau pentru ca te-ai angajat la niste treburi pe care nu esti in stare sa le duci pana la capat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here