Interpretare vis in care apare o narcisa

0
85
Narcisa Sursa: aprilcherryflower.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o narcisa. Atunci cand visezi o narcisa inseamna ca vei avea parte de bogatii si de multa veselie, asemeni viselor in care apar flori in general, desi nu toate florile prevestesc lucruri bune. In schimb daca visezi o narcisa pe mormant inseamna moarte, a ta sau a unei persoane apropiate.

Floarea de regula este un puternic simbol pentru etapele prin care omul trece in viata si anume – el se naste, apoi moare, deci adoarme iar in cele din urma, se renaste, deci se trezeste, ceea ce aduce in discutie si fericirea deplina, ciclul fecunditatii, dar si egocentrismul, frumusetea, mandria, iubirea si sentimentul de a se mulumi pe sine, de a trai dupa propriile reguli. Nu trebuie sa uitam cand ne referim la aceatsa floare – narcisa, de mitul lui Narcis, cel care s-a indragostit de propriul chip uitandu-se in unda unui lac, chiar daca arabii sunt de parere ca Narcis era simbolul omului justitiar, fidel celor din jur si propriei persoane, care nu isi trada niciodata principiile.

Narcisa Sursa: aprilcherryflower.blogspot.com
Narcisa
Sursa: aprilcherryflower.blogspot.com

Atunci cand visezi o narcisa pe un mormant inseamna ca cineva din apropierea ta va muri iar daca visezi ca oferi cuiva un buchet de narcise inseamna ca esti mult prea mandru, trebuie sa te mai temperezi, risti sa fii dispretuit din cauza temperamentului pe care il ai. In cazul in carae visezi ca rupi o narcisa inseamna ca te crezi prea bun, gandurile tale sunt de domeniul imaginarului, ai o parere prea buna despre tine si trebuie sa te mai temperezi. In cazul in care visezi ca cumperi narcise inseamna ca esti mult prea egocentric risti sa fii si lipsit de sentimente, sa nu iti mai pese de nimic inafara de tine iar daca visezi ca strivesti narcise sau te uiti la narcise strivite inseamna ca esti constient de caracterul tau urata si acum vrei sa ti-l schimbi, sa iti repari greselile.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi narcise inseamna ca te vei imbogati, vei atrage multe colaborari care te pun pe o pozitie superioara. Tot referitor la mitul lui Narcis mai putem face inca o referire si anume aceea care spune ca nimeni nu il poate intoarce din drumul sau, avand in vedere ca este foarte orgolios si fixist.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here