Locul de munca potrivit pentru Varsator

0
73
Locul de munca potrivit pentru Varsator

Varsatorul este poate cel mai imprevizibil semn zodiacal, lucru care se reflecta si in alegerea carierei. Locul de munca potrivit pentru Varsator nu reprezinta un ideal, ci mai bine spus ceva de moment. Pentru ca este un semn permanent dornic de afirmare, inovativ, dar si foarte creativ, locul de munca potrivit pentru un Varsator se gaseste in interesantul domeniu IT. Varsatorul chiar are nevoie de un loc de munca unde ii sunt oferite conditiile propice desfasurarii ideilor pe care le detine si vrea sa le puna in aplicare.

Varsatorul are abilitatea de a invata foarte repede, ceea ce il va face sa ia contact in permanenta cu ultimele schimbari ce se petrec in tehnologie. I se potrivesc si functiile de lider, fiind un bun conducator si organizator. La polul opus, exista si Varsatori care nu sunt inclinati spre stiintele exacte ci, mai degraba, spre literatura, aviatie, arta (pictura si sculptura), dans sau actorie.

Citește și:  Descendent in Berbec

De regula, Varsatorii sunt persoane reci si rebele, neintelese tocmai pentru ca au un caracter neobisnuit. Sunt activi si atrasi de lumea mistica, istoria religiilor si secretele istoriei. Din pacate, foarte multi Varsatori sunt si individualisti, am putea spune chiar egoisti desi, la locul de munca, le place sa fie inconjurati de oameni. Sunt persoane care progreseaza, pentru ele timpul nu sta in loc, viitorul, unul bun si maret, este la un pas de a fi cucerit de firea lor progresista.

De multe ori Varsatorul este considerat instabil si/sau excentric, gandind si simtind in contradictoriu cu actiunile sale, luand uneori decizii gresite sau nejustificate.

Printre personalitatile al caror semn zodiacal este Varsatorul se numara Charles Darwin, Jules Verne, Abraham Lincon, Charles Dickens, Mozart, Paul Newman, John Travolta, Schubert, James Dean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.