Interpretare vis in care apare o floare

0
11597
Floare Sursa: nerium-leander.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o floare. Atunci cand visezi o floare sau mai multe la un loc inseamna ca vei fi laudat si respectat. Daca visezi ca rupi flori este un semn rau, deoarece e posibil sa ai parte de foarte multe griji si nevoi. Atunci cand visezi flori foarte frumoase inseamna ca vei avea o mare bucurie, din cauza ca ai un suflet nobil iar daca visezi flori albe inseamna ca vei lua parte la o petrecere care iti va face mare placere si iti va cauza fericire, insa florile albe mai pot insemna si faptul ca aveti un suflet pur, incapabil de rautati fata de ceilalti. Daca florile pe care le visezi sunt vestede inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta, caci e posibil sa te imbolnavesti iar daca visezi o floare de colt inseamna foarte multa fericire cat si unicitatea in realizari.

Floare Sursa: nerium-leander.blogspot.com
Floare
Sursa: nerium-leander.blogspot.com

Atunci cand visezi flori rosii inseamna ca vei avea parte de o noua iubire iar cand visezi ca mirosi flori, adulmeci mirosul lor, inseamna ca vei trai in plina armonie cu cei din jur si vei avea multe bucurii. In acelasi timp culesul de flori din vis poate simboliza si faptul ca te asteapta o perioada fara nici o suparare, plina de bucurii deosebite. Atunci cand visezi o gradina plina cu flori inseamna mult noroc iar daca visezi flori salbatice inseamna ca vei avea parte de intamplari care te stimuleaza din punct de vedere intelectual. Un buchet de flori care are un parfum special in vis inseamna ca vei primi vesti bune de la o ruda mai indepartata iar atunci cand visezi un buchet de flori ofilit inseamna ca vei avea parte de o boala mare.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un brad

Florile din vis mai pot fi interpretate si in functie de starea pe care ne-o ofera, de exemplu daca ele sunt foarte frumoase si bine aranjate iar noua ne da o stare de melancolie este clar ca nu vor prevesti un lucru bun. Pe de alta parte conteaza foarte mult si persoana de la care avem florile, sentimentul nostru in legatura cu ea, cat si forma, circumstantele si multe altele. astfel ca florile pot avea in acelasi timp si o conotatie pozitiva cat si una negativa.

In alta ordine de idei, ne putem raporta si la faptul ca atunci cand visam flori de primvara inseamna ca in viata noastra va avea loc un nou inceput, e posibil sa ne apucam de un nou proiect, e posibil sa facem o schimbare de bun augur, florile de toamna inseamna ca a venit vremea sa ne adunam roadele muncii, deci reprezinta bogatie, belsug, ele fiind in acelasi timp si simbolul unei treceri importante de la o stare la alta. Florile de vara reprezinta in general copilarie, tandrete, bucurii multe, jocurile vietii, o stare de bine iar florile de iarna, deci cele care pot fi intretinute si pe timp de iarna inseamna ca trecem printr-o perioada de stagnare, e posibil sa avem nebvoie de repaus, de odihna, desi ele mai pot sugera si bucurii alaturi de familie. Daca ne gandim la flori de iarna aici mai putem include si florile de gheata care au cu totul alta menire si anume aceea de a arata raceala din sufletul nostru, dat fiind ca ele sunt frumoase ca si forma insa sunt fara miros, fara frumusete interioara sau la atingere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.