Interpretare vis in care te vezi mireasa sau pe cineva apropiat ca si mireasa

0
48573
Interpretare vis in care te vezi mireasa sau pe cineva apropiat ca si mireasa

Interpretarea viselor in care te vezi mireasa sau pe cineva apropiat ca si mireasa se refera la aspecte contradictorii in functie de credintele populare sau traditiile indelungate astfel ca in unele cazuri reflecta aspecte foarte negative iar in altele ilustreaza sanse si impliniri.

Daca te visezi mireasa este un semn de slabiciune, un semn negativ ce anunta o mare tristete sufleteasca, se poate spune ca visul este aducator de ghinion si despartire, chiar moarte in unele cazuri.

mireasa

Visul in care te vezi mireasa si esti fericita reflecta in realitate o mare neimplinire sufleteasca, o dorinta care a ramas neimplinita pana in prezent, o neputinta de a ajunge pe o pozitie anume desi referirea la un eventual plan material este mai putin probabila.

Daca te visezi mireasa s-ar putea ca sa nu iti iasa pasienta intr-o relatie amoroasa cu cineva, iti doresti mult sa legi o realtie durabila insa fel de fel de necazuri o sa iti apara si incet incet relatia se va destrama inexplicabil fara vreo argumentatie din partea partenerului.

Asemenea scena mai poate sa implice in unele cazuri si influente negative din partea altor persoane invidioase sau cu alte scopuri, s-ar putea sa ai langa tine sau in preajma ta pe cineva care nu iti doreste binele ci lucreaza in umbra pentru a-ti destrama relatia pe care o ai.

Daca nu ai in prezent nicio relatie de amor si visezi ca esti mireasa atunci este posibil ca visul sa anunte o transformare de mentalitate sau o maturizare. In aceasta ipostaza visul in care esti mireasa simbolizeaza o trecere de la un stadiu al curateniei la unul al compromisului, reflecta faptul ca o sa te decizi asupra unui lucru pe care doresti sa il realizezi insa hotararea nu va fi neaparat in spiritul adevarului sau al puritatii morale.

Citește și:  Interpretare vis in care nu poti deschide o fereastra

In cazul in care visezi ca o prietena de-a ta este mireasa si paricipi si tu la ceremonia de nunta sau stare civila atunci s-ar putea ca in realitate acea prietena sa treaca printr-o situatie similara adica sa traverseze o perioada mai dificila de maturizare. Este posibil sa-si gaseasca un partener cu bani sau sa accepte o relatie din alt interes, s-ar putea sa se implice intr-o activitate ce presupue multe compromisuri si renuntari.

mireasa

Daca visezi ca o alta persoana este mireasa, de exemplu o colega sau o vecina de-a ta, atunci se poate aplica de la bun inceput acelasi sablon ca si in cazul prietenei, variatiunile pe aceeasi tema sunt infinite.

In alte interpretari se spune ca a-ti visa o colega in rochie de mireasa reprezinta un mare succes pe plan material, te asteapta o surpriza placuta ce iti va umple zilele de bucurie.

Daca in realitate ai o cunostinta care este casatorita si o visezi in rochie de mireasa atunci este posibil ca in scurt timp persoana respectiva sa se certe cu sotul sau chiar sa divorteze din te miri ce motive aparute din senin. Asemenea scena reflecta o despartire pentru orice alta persoana apropiata sau neam apropiat, este posibil ca in curand sa auzi si vesti in legatura cu asa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.