Interpretare vis in care apare hrana

0
556
Interpretare vis in care apare hrana

Interpretarea viselor in care apare hranaAtunci cand visezi hrana, aceasta simbolizeaza adesea multa energie emotionala de care ai nevoie. Trebuie sa retineti si hrana pe care o visati, deoarece tipurile diferite de hrana pot insemna lucruri total diferite. De exemplu atunci cand visati un fruct acesta este un simbol al senzualitatii iar daca visati carne inseamna ca aveti dorinte animalice si legumele din vis reprezinta sanatatea.

Daca visati hrana congelata inseamna ca aveti emotii reci, abordati solutii reci iar daca visati ca adunati hrana inseamna ca veti trai in nesiguranta. In acelasi timp daca visati ca aveti hrana multa inseamna ca ambitiile pe care le aveti sunt intelese in mod eronat.

Hrana din vis mai poate face referire si la imprejurarile favorabile, iar daca visati ca mancati hrana veche inseamna ca in realitate sunteti drenat emotional. Daca visati ca va faceti provizii de hrana inseamna ca manifestati o oarecare teama fata de privare in viata, nu aveti incredere in ceea ce sunteti deja iar daca visati hrana arsa e posibil sa aveti emotii foarte puternice, intense. Puteti consulta si simbolurile pentru cuvantul „mancare”.

Citește și:  Interpretare vis in care apare Whiskey

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.