Interpretare vis in care rastorni sarea

0
1604
Interpretare vis in care rastorni sarea

Interpretarea viselor in care rastorni sarea reflecta multe situatii posibile si evenimente care mai de care mai ciudate.

A visa ca rastorni sarea semnifica faptul ca in viata reala o sa se iste discutii in casa, o sa asisti sau o sa participi la dialoguri destul de fierbinti despre anumite subiecte inca nelamurite intre neamuri.

Visul in care versi sarea pe masa semnifica neplaceri sau discutii in casa din cauza unor neajunsuri materiale, s-ar putea ca in scurt timp sa izbucneasca o cearta pe tema banilor si tu vei fi luat la raspundere ca fiind cauza principala a problemei.

Daca visezi ca rastorni sarea pe jos atunci semnifica multa munca inutila din partea ta sau a familiei, se poate ca in viata reala sa nu ai spor la munca, sa nu se vada roadele muncii tale in realitate. Exista posibilitatea ca cineva sa te usureze de o anumita suma de bani sau foarte bine sa nu te plateasca dupa merit la serviciu.

De asemenea, ipostaza aceasta arata ca in realitate cineva nu te va respecta, nu iti va acorda meritele dupa munca depusa, de va defaima sau va incerca sa te umileasca.

Daca visezi ca versi sarea pe jos este un semn ca in viata reala o sa iti risipesti energia fara folos, o sa faci lucruri inutile sau o sa te angajezi la niste proiecte care in final nu vor da rezultatele scontate.

rastorni sarea

Visul in care iti versi sarea pe haine reprezinta un interes deosebit pe care il acorzi ambalajului nu continutului, formei si nu fondului sau mai bine spus imaginii decat caracterului.

Citește și:  Interpretare vis în care vezi tortellini

Se poate ca visul sa te anunte ca o sa iti poleiesti imaginea publica mult mai mult decat este nevoie. Intr-un caz mai particular se poate anticipa ca o sa te straduiesti sa epatezi in fata unei persoane cu un anumit scop, s-ar putea ca in realitate sa ai un plan cu bataie mai lunga si sa incepi in curand sa iti construiesti o imagine care se va potrivi aproape perfect intr-o viitoare postura.

Daca visezi ca versi sarea pe scaun inseamna ca o sa ai probleme la serviciu si o sa se rasfranga si asupra familiei tale, exista posibilitatea sa ti se taie din salariu din cauza neatentiei.

Visul in care rastorni sarea mai poate simboliza in alte interpretari si o lipsa de intelepciune, o lipsa de judecata sau o judecata stramba sau deficienta.

A visa asa ceva arata ca intr-o viitoare situatie sau eveniment nu o sa dai dovada de maxima intelepciune in a trata niste subiecte importante cu adevarat. Se mai poate intampla sa nu iei o decizie corecta in scurt timp si acest lucru sa te influenteze negativ pentru o perioada.

Totodata, faptul ca in vis rastorni sarea pe pantaloni poate sa semnifice ca nu o sa ai intelepciunea necesara pentru a lua o cale buna intr-o actiune sau nu o sa deslusesti cu claritate ce cale sa apuci intr-o cumpana a vietii.

Visul acesta prefigureaza astfel o stare de amaraciune si deznadejde pe care o vei avea in curand cauzata de o hotarare nepotrivita sau de o neglijenta mai bine zis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.