Interpretare vis in care esti la sala si nu poti ridica greutatile

0
312
Interpretare vis in care esti la sala si nu poti ridica greutatile

Interpretarea viselor in care esti la sala si nu poti ridica greutatile reflecta niste situatii in care nu iti poti ajuta semenii sau pe cei din familia ta. Reprezinta neputinta de a fi un suport pentru alta persoana intr-o imprejurare specifica.

Visul in care nu poti ridica greutatile la sala arata faptul ca nu esti in stare sa sari in ajutorul unui coleg de la serviciu.

Sala in vis reprezinta perimetrul unei activitati sociale cum ar fi locul de munca, un cadru special de desfasurare a unei initiative, un domeniu de specialitate ori o imprejurare deosebita.

A visa asa ceva denota imposibilitatea de a trata niste neajunsuri de-ale tale sau ale altcuiva. Daca visezi ca sala este goala simbolizeaza perspective sumbre, ipostaze nereusite sau mai poate avea legatura cu faptul ca esti lipsit(a) de asistenta din partea altora in ceea ce faci.

In cazul in care greutatile sunt mari si te staduiesti din greu sa le ridici semnifica in unele cazuri frustrare maxima din cauza ca nu progresezi indeajuns sau nu progresezi deloc. Exista posibilitatea ca in viata reala sa nu iti iasa planurile la care te-ai inhamat, sau avansezi incet cu proiectele, poate sa ilustreze de asemenea o situatie de stagnare in ceea ce priveste afacerea ta sau munca de la serviciu.

nu poti ridica greutati

In orice caz, asemenea ipostaza te pune intr-o lumina destul de neplacuta deoarece semnalizeaza impotmolirea afacerilor pe care le ai in curs ori greutati aparute si care determina o intrerupere e activitate. Nu ar fi de mirare ca in scurt timp, probabil cateva zile, sa acuzi anumite persoane ca iti impiedica activitatea pe care o desfasori sau ca iti pun bete in roate la cine nu trebuie.

Citește și:  Interpretare vis in care esti chemat sa iti servesti tara ca si soldat

Cu atat mai neplacut este intrucat visul simbolizeaza si munca sustinuta din partea ta, arata faptul ca esti o persoana pregatita in ceea ce faci, si te straduiesti din greu sa atingi anumite niveluri in cariera sau in viata personala.

Visul sugereaza implicit calitati de muncitor tacut, reflecta tenacitate in orice actiune, denota spirit activ si sperante mari insa, din pacate, se pare ca te vei lovi in curand de anumite obstacole.

In alta ordine de idei visul ilustreaza faptul ca esti foarte increzator(oare) in ceea ce faci, poti constitui oricand un adevarat model pentru ceilalti. Esti privit ca un model de luptator in viata care este antrenat sa castige. Mai putin atunci cand nu poti in vis sa ridici greutatile deoarece reflecta un impas major de natura sentimentala, financiara sau psihologica.

In cazul in care esti intr-o cumpana a vietii si trebuie sa iei o decizie majora visul este un semn ca in viata reala o sa te codesti mult in a lua o hotarare definitiva. In situatia asta este posibil ca sa dai de o conjunctura atat de complexa incat efectiv sa nu poti decide ce cale sa urmezi. Indecizia va duce la o stagnare si, implicit, la o refulare in plan emotional si psihic.

Daca visezi ca mai e cu tine si alta persoana in sala atunci este posibil ca in realitate sa trebuiasca sa ajuti acea persoana si nu vei reusi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.