Interpretare vis in care esti judecat la tribunal si esti condamnat la moarte

0
1571
Interpretare vis in care esti judecat la tribunal si esti condamnat la moarte

Interpretarea visului in care esti judecat la tribunal si condamnat la moarte sugereaza un proces mult mai profund decat il pot relata aspectele din vis. Intr-adevar, daca visezi asa ceva este un semn de disputa, apare ca un decor pentru o viitoare lupta de idei si concepte inalte.

Daca iti apare in vis ca esti dus la tribunal inseamna ca va urma in viata ta un lucru care te va marca, insa nu neaparat in sens negativ. Desi circumstantele aparute in visul acesta sunt dramatice totusi, in realitate, s-ar putea sa faci un salt evolutiv extraordinar. Faptul ca esti judecat semnifica aprecierea mai multor persoane in legatura cu actiunile pe care le-ai facut sau vorbele pe care le-ai rostit.

Pot sa aiba o conotatie justa si pozitiva in viata reala chiar daca in vis sentimentul care te incearca este unul de teama, de panica sau un sentiment de furie. In acest vis daca ai sentimente negative si suparari in urma judecatii s-ar putea ca in viata reala sa nu intelegi prea bine care sunt circumstantele si chiar sa ai impresia ca totul este impotriva ta intr-o anumita imprejurare, insa rezultatul final, atunci cand vei afla scopul intregului proces, sa te bucuri foarte mult.

Mai inseamna si faptul ca o sa fie nevoie de tine undeva pentru a da niste lamuriri, cineva vrea sa clarifice o situatie cu ajutorul tau sau este nevoie  de tine pentru a da un test, poate o sa fi chemat la un interviu undeva pentru un post bun.

judecat la tribunal

Daca in vis iti auzi condamnarea la moarte e un semn bun, poate simboliza trecerea la un nivel superior in plan material insa de cele mai multe ori are de-a face cu ridicarea spirituala sau artistica la un nivel mai complex. Sau pur si simplu ti se va schimba in totalitate statutul tau de pana acum, urmand ca in continuare sa urmezi un stil de viata diferit aproape total de cel precedent.

Citește și:  Interpretare vis in care esti dat in judecata de cineva

Din punct de vedere spiritual visul acesta este foarte bun, simbolizeaza parasirea conditiei vechi in care ai fost pana acum si urmeaza o noua forma de a intelege lumea si realitatea, e ca un semn de inteleptire si desprindere de lumea strict materiala, de latura grosiera a vietii. Si atunci are doar conotatii la superlativ acest vis.

Daca in vis esti legat la maini cu catuse atunci este un semn ca ai sa primesti niste critici aspre de la cineva, vei fi mustrat pentru niste lucruri, insa mustrarile nu vor fi cu rautate ci mai degraba cu tenta familiala, cu tendinta de  a-ti da singur seama de anumite greseli pe care le-ai facut sau vorbe pe care le-ai spus, caci ideea principala nu este sa te infunde si mai rau in suparare ci sa te faca sa intelegi ce poti repara si ce esti in stare sa faci mai bine pe viitor.

In esenta acest vis este unul destul de benefic atat pentru tine ca si persoana cat si pentru cei din jurul tau caci se refera in primul si in primul rand la cresterea potentialului tau ca si individualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.