Interpretare vis in care apare o mostenire

0
3517
Interpretare vis in care apare o mostenire

Interpretarea viselor in care apare o mostenire. Atunci cand visezi o mostenire inseamna in realitate ca ai nevoie sa primesti ajutor, ori ca ai o serie de sperante si de asteptari fara fundamente pe care insa le-ai proiectat cu speranta ca vei primi sprijin. Mostenirea din vis mai reprezinta si lipsa de implicare a unei persoane ori faptul ca astepti ca cineva sa iti rezolve problemele.

Daca visezi ca o ruda care de fapt nu are nici o legatura cu tine iti ofera o mostenire inseamna ca vei avea in curand o viata mai buna si nu vei mai duce lispa de nimic. Insa daca visezi ca primesti o mostenire de la o persoana care iti este ruda buna inseamna ca urmeaza in viata ta o perioada plina de nenorociri, vei duce multe lipsuri, vei trai modest sau chiar nu vei mai avea ce pune pe masa.

Daca visezi ca o alta persoana primeste o mostenire inseamna ca vei avea o paguba foarte mare din punct de vedere financiar, iar daca visezi ca ai o mostenire de luat inseamna ca nu vei avea parte de mai nimic bun in viata.

Citește și:  Interpretare vis în care apare galbeni - bani

mostenire

Daca visezi ca imparti o mostenire cu altii inseamna ca ai mai multe trairi fata de viata de zi cu zi, te simti napadit de emotii, daca visezi o ruda care vrea sa iti dea o mostenire inseamna ca iti pasa sau iti faci griji pentru o persoana draga care e bolnava.

Daca visezi ca pierzi o mostenire inseamna ca in realitate esti sigur pe tine si nimic nu te poate face sa pierzi ceva important pentru tine, daca visezi ca primesti o mostenire inseamna ca ti-e frica sa nu devii sarac iar daca visezi ca risipesti foarte repede o mostenire inseamna ca in sfarsit esti apreciat la adevarata ta valoare si obtii o functie de conducere.

Pe de alta parte se mai spune ca atunci cand visezi ca primesti sau vrei sa primesti o mostenire inseamna si ca esti un om lenes, vrei sa primesti totul imediat, sa nu duci lipsa de nimic insa nici sa muncesti, ii lasi pe altii sa iti rezolve problemele, esti comod, vrei sa manipulezi si sa ai castiguri pe de muna celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.