Interpretare vis in care apare var/ vara/ a varui

1
12486
Interpretare vis in care apare var vara a varui

Interpretarea viselor in care apare var/ vara/ a varui. Atunci cand visezi ca dai cu var sau pur si simplu ai var in preajma ta inseamna ca in curand vei schimba resedinta.

Se mai spune ca atunci cand visezi ca dai var inseamna ca iti vei oferi sprijinul unei persoane care care nevoie de tine, o vei ajuta sa isi rezolve unele probleme.

Varul din vis arata de cele mai multe ori ca te vei muta in casa noua, in alt oras sau in alta tara. In cazul in care visezi ca ai var stins sau nestins inseamna ca va trebui sa faci fata unor modificari care vor interveni fara sa vrei in viata ta.

Daca visezi ca te intelegi bine cu un var/ verisor inseamna ca nu vei avea nici o problema in viata, nu vei duce grija de nimic. Varul din vis mai arata si faptul ca vei avea parte de multe impliniri in viata si o vei duce bine si nici un ghinion nu iti va umbri fericirea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o bronsita

Daca visezi un nor alb de var inseamna ca e posibil sa fii promovat la locul de munca sau sa castigi un bonus, ori sa fii rasplatit pentru efortul depus pana acum.

1 COMENTARIU

  1. As vrea sa stiu si eu ce inseamna cand visezi cal maro cu chip de femeie.si cand visezi pe cineva ca da cu var in casa?multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.