Interpretare vis în care vezi un șarpe care mușcă o persoană

0
3

Visele cu un șarpe care mușcă pe cineva sunt un semn rău; ele pot simboliza probleme, griji, întâmplări nefavorabile și stări depresive și de anxietate. Dacă în vis vezi mai mulți șerpi care mușcă o persoană, trebuie să fii atent și la ce tipuri de șerpi sunt, astfel interpretarea este mai clară. De exemplu, poate fi un șarpe verde, o cobră, un șarpe galben, etc.

A vedea în vis un șarpe care mușcă are diferite interpretări și anume:

 • Dacă în vis vezi un șarpe negru care mușcă un om, asta este un semn de minciună, îți arată să fii mai atent la cei din jurul tău, pentru că mulți oameni sunt falși, oportuniști.
 • O cobră în vis care mușcă arată că ai fost prea dur cu cineva în viața reală și trebuie să-ți schimbi atitudinea, să fii mai delicat, mai echilibrat.
 • Un șarpe galben în vis care mușcă pe cineva poate sugera că ceva neașteptat se va întâmpla. Visul nu este rău, el poate indica un eveniment pozitiv, ceva care te va bucura cu privire la cei dragi sau la familie.
 • Dacă în vis îți apare un șarpe alb care mușcă o persoană, înseamnă că te simți încrezător și puternic în relație cu cineva.
 • A visa un șarpe roșu care mușcă brusc poate fi un semn de probleme în relație. Acest vis indică faptul că relația ta poate avea un final imprevizibil și trebuie să faci mai mult efort pentru ca lucrurile să evolueze spre bine.
 • Visul în care vezi un șarpe care îl mușcă pe soțul tău semnifică faptul că ai o stare de anxietate că ceva rău i se poate întâmpla acestuia.
 • Dacă în vis vezi un șarpe verde care mușcă o persoană, asta este un semn de protecție în viața reală, împotriva privirii unor persoane invidioase.
Citește și:  Interpretare vis in care îți este foarte cald și bei foarte multă apă

Interpretări ale viselor în care vezi un șarpe care mușcă pe cineva cunoscut:

 • Un șarpe care mușcă un om drag, pe cineva din familie, indică o ceartă cu cei apropiați, în care se spun cuvinte grele. Acest vis arată că trebuie să-ți ceri iertare dacă în conflict tu ești cel vinovat. Visul semnifică și faptul că ai ajuns să-ți neglijezi cam mult familia, din cauza lipsei de timp și a muncii tale.
 • Visul în care vezi un șarpe care îți mușcă tatăl semnifică ego-ul tău, scăpat de sub control.
 • Dacă ai visat un șarpe care îți mușcă mama înseamnă că negi ceva din viața ta, iar ignorarea realității nu este ceva bun, ci indică o anumită suferință sau probleme interioare.
 • Visul în care vezi un șarpe care îți mușcă copilul semnifică o stare de neîncredere, nesiguranță, teama că ceva rău se va întâmpla copilului tău în realitate. Acest vis indică și faptul că observi că relația cu copilul tău nu decurge așa cum ar trebui, ba din contra, se deteriorează.
 • A visa un șarpe care mușcă înseamnă că vei avea o stare de deprimare, probleme care vor trebui rezolvate cu calm și multă răbdare. Acest vis indică faptul că problemele pot fi soluționate cu o conversație plină de tact.

A visa că un șarpe mușcă un copil este un semn că ai prea multă grijă față de o persoană, iar asta este cam exagerat. Trebuie să ai mai multă încredere în acea persoană și să-i lași spațiu, să devină independentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.