Interpretare vis în care apare o suliță sau o lance

0
547

Visele cu oameni înarmați cu sulițe prezic necazuri, situații tensionate, înfruntarea unor acuzații. Visele în care apare o furcă prezic probleme cu sănătatea, iar visele cu lance și suliță pot indica schimbări apropiate în viață, pericole care trebuie înfruntate.

Interpretarea viselor în care apare o lance: De regulă în asemenea vise cu lance este vorba despre o amenințare sau de prezența unor dușmani. Dacă visezi:

  • O lance semnifică apariția dușmanilor în acțiunile tale. Trebuie să fii mult mai atent, pentru a-ți da seama care prieteni îți sunt dușmani și să-ți aperi interesele de astfel de oameni.
  • Oameni cu lance este semn de amenințare viitoare, pentru ceea ce vrei să faci în afaceri.

Interpretarea viselor în care apare o suliță, în funcție de situație:

  • Dacă visezi că ești rănit de o suliță, înseamnă că vei avea parte de o nedreptate, chiar din partea justiției și asta îți va provoca multă supărare.
  • Când visezi că ai rupt o suliță, înseamnă că dorințele tale vor deveni realitate, deși nu sperai deloc că se vor îndeplini vreodată.
  • Dacă visezi că ești străpuns de o suliță, arată că dușmanii tăi vor triumfa.
  • Dacă visezi că ești apărat de o suliță, denotă că va trebui să respingi acuzațiile împotriva ta și să-ți dovedești onestitatea.
  • Dacă visezi că dușmanul ți-a aruncat sulița direct în piept sau în spate, înseamnă că vei trece printr-o situație dificilă dacă te vei supune dorinței cuiva. Evită să faci asta.
Citește și:  Interpretare vis în care vezi un sat

Dacă în vis încerci să reziști atacurilor unui bărbat înarmat cu o suliță, care mereu te atacă, arată că în viața reală trebuie să fii precaut pentru a respinge acuzațiile care ți le aduce cineva și să te eliberezi de orice suspiciune, pe care o au oamenii despre tine.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.