Interpretare vis in care o femeie iti ghiceste in palma

0
3257
Interpretare vis in care o femeie iti ghiceste in palma

Interpretarea viselor in care o femeie iti ghiceste in palma reflecta in mare masura niste situatii dificile sau greutati in dragoste.

In multe interpretari asemenea vis simbolizeaza o mare nehotarare sau neincredere in tine sau in altcineva. Totodata este un semn ca nu o sa ai incredere in anumite oferte sau in anumite sperante de viitor.

Daca in vis iti apare o ghicitoare se poate ca in realitate sa nu fi asa sigur(a) de actiunle sau deciziile tale, o sa ai nevoie de un ajutor, un indrumator care sa te ghideze in scurt timp in probleme personale de natura sentimentala sau in oricare alt plan.

Daca visezi ca o femeie iti ghiceste in palma atunci este posibil sa te trezesti cu niste probleme financiare in curand, se mai poate intampla sa nu iti iasa asa cum ai planuit o afacere sau o alta activitate.

Faptul ca in vis iti ghiceste o femeie in palma stanga s-ar putea sa fie un semn ca o sa ai probleme intr-o relatie sau ca nu ai incredere intr-o persoana anume, de regula in cineva drag.

Daca visezi ca o femeie iti ghiceste in palma s-ar putea ca in realitate sa ai nevoie de cineva care sa iti explice intelesul unor lucruri sau situatii care te depasesc, este posibil ca in curand sa te gasesti in fata unor fapte inexplicabile si care o sa te deruteze foarte mult.

ghicit in palm

De regula, a-ti ghici in palma o femeie mai poate sa aiba legatura si cu greutatile pe care le intampini in momentul de fata sau in scurt timp, sunt sanse ca afacerile pe care le ai sa se poticneasca si sa nu gasesti explicatii logice la ceea ce se intampla.

Citește și:  Ghicitul in palma - Liniile palmelor

Intr-o alta ordine de idei, asemenea vis poate semnifica si lamurirea unor aspecte ce te privesc in mod direct, s-ar putea ca in scurta vreme sa ti se ofere explicatiile multor intamplari nefericite care te-au afectat pe tine sau pe familia ta, exista posibilitatea ca cineva sa apara in viata ta si sa iti produca o revelatie importanta.

Pe de alta parte, asemenea vis simbolizeaza si in planul afacerilor o limpezire a apelor, daca pana acuma ai avut de infruntat situatii grele se pare ca in curand toate se vor lamuri si vor reintra in normal.

La serviciu o sa iti descalcesti anumite probleme avute cu sefii sau cu unii dintre colegii tai.

Daca in realitate ai de gand sa faci niste transformari de substanta in viata ta atunci visul te anunta ca este posibil asa ceva cu conditia sa alegi foarte bine persoanele din jurul tau sau pe cele cu care o sa ai de gand sa colaborezi.

Visul anunta temeri legate de viitor sau poate ilustra temerea ca anumite probleme din trecut ar putea sa revina in actualitate dezechilibrandu-ti activitatile normale.

In alte interpretari asemenea vis are legatura cu cineva care iti poate strica viata, o femeie sau o persoana extrem de vicleana care stie sa profite de toate slabiciunile tale. In aceasta ipostaza visul este un semn ca in viata reala este posibil sa ai neplaceri din cauza ca te increzi prea mult intr-o persoana feminina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.