Interpretare vis in care apare un ulcior

0
1551
Interpretare vis in care apare un ulcior

Interpretarea viselor in care apare un ulcior. Atunci cand visezi un ulcior ori ca torni apa dintr-un ulcior inseamna ca vei reusi sa scapi de grijile financiare deoarece castigi mai multi bani in curand si nu mai duci nici o grija.

In cazul in care visezi ca spargi un ulcior inseamna ca vei avea o serie de probleme medicale la picioare sau se mai spune si ca iti spargi norocul si o duci foarte prost o perioada buna de timp, e posibil sa cunosti saracia cea mai josnica.

Cand visezi ca repari un ulcior inseamna ca vei merge la o petrecere unde vor fi foarte multe bauturi fine. Daca visezi ca bei vin din ulcior inseamna ca iti va fi foarte bine in viitorul apropiat, te vei distra si nu vei duce lipsa de prieteni si de afectiune.

Un ulcior pictat in vis inseamna ca esti un om foarte inventiv si iti place sa creezi.

Atunci cand visezi ca ai ulcior la ochi (boala) inseamna ca trebuie sa ai mai multa grija de oamenii cu cre te vezi, e posibil sa dai atentie exact celor care nu merita si sa ii judeci gresit pe cei care merita afectiunea ta.

Citește și:  Interpretare vis în care apare un cărbune

Daca visezi ca ai ulcior la ochi se mai spune ca nu esti in stare sa vezi ceea ce este important, judeci numai dupa aparente si te lasi condus de gura altora, de parerile generale, nu esti in stare sa tragi propriile concluzii in legatura cu ceva anume, esti practic legat la ochi insa voluntar, totul venind si dintr-un exces de lene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.