Interpretare vis în care apare un ulcior

0
1557
Interpretare vis in care apare un ulcior

Atunci când visezi un ulcior sau că torni apă dintr-un ulcior, înseamnă că vei reuși să scapi de grijile financiare, deoarece vei câștiga mai mulți bani în curând și nu vei mai duce nicio grijă.

Un ulcior în vis poate fi adesea asociat cu retenția, stocarea sau păstrarea unor sentimente sau gânduri. Poate semnala nevoia de a păstra ceva prețios sau de a elibera ceva ce ai ținut în interior pentru prea mult timp.

Interesant este faptul că unii oameni visează la diferite forme ale ulciorului, precum ulciorul la ochi. Acesta din urmă poate avea legătură cu modul în care percepi lumea sau cu eventualele obstacole pe care le ai în viața reală. Mai multe despre interpretarea unui ulcior la ochi în vis poți citi aici.

În cazul în care visezi că spargi un ulcior, înseamnă că vei avea o serie de probleme medicale la picioare sau se mai spune că îți spargi norocul și o duci foarte prost o perioadă bună de timp. Este posibil să cunoști sărăcia cea mai cruntă.

Când visezi că repari un ulcior, înseamnă că vei merge la o petrecere unde vor fi foarte multe băuturi fine.

Citește și:  Interpretare vis în care apare ceva pompos

Dacă visezi că bei vin din ulcior, înseamnă că îți va fi foarte bine în viitorul apropiat. Te vei distra și nu vei duce lipsă de prieteni și de afecțiune.

Un ulcior pictat în vis înseamnă că ești un om foarte inventiv și îți place să creezi.

Atunci când visezi că ai un ulcior la ochi (boală), înseamnă că trebuie să ai mai multă grijă de oamenii cu care te vezi. Este posibil să acorzi atenție exact celor care nu merită și să îi judeci greșit pe cei care merită afecțiunea ta.

Dacă visezi că ai un ulcior la ochi, se mai spune că nu ești în stare să vezi ceea ce este important, judeci numai după aparențe și te lași condus de gura altora, de părerile generale.

Nu ești în stare să tragi propriile concluzii în legătură cu ceva anume și practic ești legat la ochi voluntar, totul venind dintr-un exces de lene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.