Interpretare vis in care apare un prizonier

0
2081
Interpretare vis in care apare un prizonier

Interpretarea viselor in care apare un prizonier se refera la felul in care vei avea sansa sa te afirmi in viata cat si la felul in care gandesti. Daca visezi ca tu esti przonierul cuiva inseamna ca niciodata nu vei avea independenta dorita, nu vei gandi liber, nu vei avea libertatea propriilor fapte, poti sa te lupti cat vrei insa niciodata nu vei iesi din cuvantul celor care te guverneaza.

Aici visul pare sa fie potrivit mai ales pentru adolescenti, deoarece ei adesea viseaza ca sunt prizonieri in camerele lor ceea ce denota ca inca traiesc sub cuvantul parintilor iar acest lucru ii frustreaza.

Daca visezi ca tii un prizonier inseamna ca esti un om autoritar iar aici se poate vorbi si despre relatiile cu colegii de la locul de munca mai ales daca ai un post de conducere.

Atunci cand visezi ca esti prizonier intr-o celula inseamna ca trebuie sa te supui multor reguli care nu iti plac, nu iti convin, esti sub tutela cuiva, trebuie sa raspunzi in fata unui om mai mare ca tine.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un postament

prizonier

Insa visul este foarte valoros pentru cei care lucreaza in domeniul artistic, tinand seama de faptul ca ei nu se pot exprima liber sau le lipseste imaginatia, trec sau vor trece printr-un impas daca se viseaza prizonieri intr-o celula.

Atunci cand un artist viseaza ca este tinut prizonier inseamna ca va trebui sa faca o munca involuntara, va fi nevoit sa se supuna unor criterii de selectie, unor reguli care nu ii vor aduce nici o satisfactie.

Deasemenea si barbatii se pot visa prizonieri iar pentru ei visul are aceeasi semnificatie mai ales daca sunt casatoriti sau au un partener de viata, o iubita ori o prietena, visul reliefand astfel faptul ca sunt tinuti sub papuc, femeia e cea care le guverneaza viata si ei nu pot face nici un pas fara ca ea sa stie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.