Interpretare vis in care apare dezvelit

0
345
Interpretare vis in care apare dezvelit

Interpretarea viselor in care apare ceva dezvelit sau daca visezi ca tu esti dezvelit poate sa se refere in primul randla singuratate.

Daca visezi ca esti dezvelit si iti este frig si teama inseamna ca te simti singur in realitate si vei avea o perioada foarte trista, sau simti nevoia sa te bazezi pe cineva insa din pacate nimeni nu e dispus sa te ajute.

Daca visezi ca esti dezvelit si te simti bine inseamna ca ti se va acorda spatiul necesar pentru a te dezvolta, cei din jur te vor lasa in pace, nu vei mai primi presiuni, oprelisti, nimeni nu va mai pune la indoiala cugetul tau si gandurile tale.

Daca visezi ca esti dezvelit si tremuri inseamna ca cineva iti va descoperi secretele si vei avea foarte multe de pierdut deoarece te temi, iti este foarte frica de pedeapsa pe care o poti primi sau de rusinea pe care o vei pati.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva pitoresc

dezvelirea unei statui

Daca visezi ca esti dezvelit si esti gol complet in pat inseamna ca esti un om sincer, nimeni nu iti poarta pica, insa trebuie sa inveti mai mult ce e respectul.

Daca visezi ca cineva e dezvelit in fata ta inseamna ca acea persoana iti este complet sincera si nu te va trada niciodata, iti va fi mereu alaturi, te va incuraja sa faci fapte marete.

Daca visezi ca esti dezvelit in fata unei femei inseamna ca vei avea parte de foarte multe necazuri din cauza ca esti barfit, esti descoperit, ti se vor sti cele mai adanci taine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.