Interpretare vis in care apare pod

0
9306
Interpretare vis in care apare pod

Interpretarea viselor in care apare pod. Daca visezi un pod inseamna ca vei reusi sa progresezi, mai ales daca visezi ca treci pe el, evoluezi din toate punctele de vedere, insa mai poate arata si faptul ca treci cu usurinta de la o idee la alta, te lasi purtat de vant insa va trebui in cele din urma sa iei o decizie.

Daca visezi ca mergi pe pod inseamna ca esti un om norocos, iti va merge bine in toate, vei primi mult respect de la cei din jur, daca visezi ca cazi de pe un pod inseamna ca vei pierde bani, daca visezi ca un pod se intinde peste apa inseamna ca vei fi apreciat de cei din jur, un pod cu fan inseamna ca ve avea dispute in casa fara sens, daca visezi un pod de beton inseamna ca ai vise marete si planuri multe.

Daca visezi ca treci un pod de cale ferata inseamna ca ai parte de multa sanatatea de noroc, toate iti merg bine, un pod de lemn reprezinta faptul ca nu ai deloc vointa, esti plafonat in regres, un pod de piatra inseamna ca vei reusi sa iti implinesti toate visele iar daca visezi ca treci un pod de cale ferata inseamna ca vei sta bine cu sanatatea.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un etaj

pod

Atunci cand visezi un pod care se construieste inseamna ca ai parte de inventivitatea si creativitate iar daca visezi ca nu te simti bine cand treci pe un pod inseamna ca vei avea unnecaz.

Daca visezi un parapet de pod inseamna ca vei primi oaspeti la care nu te astepti, daca visezi ca un pod se prabuseste inseamna ca cineva iti este infidel, daca visezi ca un pod este rupt inseamna ca te temi d ceva, nu ai incredere in tine.

Daca visezi ca un pod este stricat inseamna ca te vei gasi cu cineva care te va bucura. Daca visezi ca un pod este stricat de multa vreme inseamna ca vei avea parte de o perioada plina de tristete daca visezi ca treci un pod inseamna ca vei avea o situatie in general buna.

Daca visezi ca podul pe care vrei sa treci se afla in reparatii inseamna ca trebuie sa fii precaut si sa nu iti pui prea multe sperante in ceea ce vrei sa faci deoarece e posibil sa dai gres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.