Interpretare vis in care apare un acrobat

0
416
Interpretare vis in care apare un acrobat

Interpretarea viselor in care apare un acrobat. Daca visezi un acrobat in timp ce isi face treaba inseamna ca vei avea dificultati la locul de munca, cat si in relatiile cu persoanele de sex opus sau in grupul de prieteni.

Totodata daca visezi un acrobat pe sarma ori exersand la trapez inseamna ca vei trece printr-o relatie extrem de riscanta, chiar plina de echivoc, care te va panica si ca vei avea nevoie de mult curaj ca sa poti infrunta pericolul, singur fiind. Mai inseamna si ca te afli intr-o situatie incerta care are nevoie de sprijin, de indicatii de la cei mai maturi, mai trecuti prin viata.

Acrobatul la trapez mai inseamna si faptul ca ti-e frica sa nu faci vreo greseala, nu ai siguranta in propriile forte, teama de a demara o actiune si daca visezi un acrobat cazand inseamna ca in subconstientul tau ai nevoie de sa te controlezi singur ori de o situatie de rezerva, de un back up plan, care sa te ajute sa iesi din necaz in eventualitatea unui posibil esec.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o glezna

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca daca o femeie viseaza un acrobat inseamna ca aceasta va cuceri foarte multe persoane de sex opus.

Pe de alta parte in cazul in care visezi ca esti acrobat e posibil sa simti nevoia sa iti ascunzi adevarata personalitate, sa arati alta fata celor cu care interactionezi si sa fii astfel apreciat, fara sa iti arati adevarata valoare, adevarata fata.

Pe de alta parte in cazul in care visati un acrobat si sunteti activ intr-un domeniu care tine de spectacol, de public, orice tip de arta, se poate spune ca visul este doar un proces de anamneza, o retraire a momentelor zilei sau poate trecutului apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.