Interpretare vis in care apare ceva pompos

0
1091
Interpretare vis in care apare ceva pompos

Interpretarea viselor in care apare ceva pompos se refera desigur la felul in care se deruleaza actiunile in viata ta. Daca visezi ca iei parte la o ceremonie pompoasa inseamna ca vei avea ocazia sa fii implicat in activitati de profil public, larg, monden sau putem pur si simplu sa ne raportam la importanta evenimentului cu pricina, nivelul la care tu il al aduci, cat de mult conteaza pentru tine.

Daca visezi ca porti haine pompoase inseamna ca ai un caracter nu tocmai placut, esti un om dificil, plin de el, arati mereu oamenilor din jurul tau ca tu le esti superior iar acest lucru iti va aduce multe deziluzii.

Daca visezi ca porti o palarie pompoasa inseamna ca ai ganduri marete, ai idealuri si visuri inalte, vrei sa ajungi departe insa nu prea iti sunt prielnice circumstantele. Daca visezi ca faci parte dintr-un ceremonial pompos inseamna ca e posibil ca in curand sa fii implicat in activitati mult mai importante, sa ai responsabilitati mai  mari si griji mai multe.

Citește și:  Interpretare vis in care apar artificii

Daca visezi ca stai de vorba cu oameni importanti care sunt imbracati elegant, pompos inseamna ca iti vei face unele noi cunostinte, vei avea parte de mai multe obligatii, insa contextul iti este favorabil deoarece in prim plan vei avea de invatat multe de la ei si vei fi protejat chiar daca te simti inferior lor.

Atunci cand visezi ca stai cu oameni importanti la masa se mai zice si ca e posibil sa fii chemat intr-un consiliu cu sefii, fie pentru ca ti se cere parerea, fie pentru ca esti acuzat de ceva si trebuie sa dai explicatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.