Interpretare vis in care apare gripa

0
268
gripa

Interpretarea viselor in care apare gripa. Atunci cand visezi ca ai gripa inseamna ca nu te poti face inteles de catre cei din jur, nu gasesti solutia optima prin care sa te exprimi, poate ca nu reusestis a ajungi la un limbaj comun.

Gripa din vis mai inseamna si ca vei fi cuprins de o dispozitie negativa, precara, poate nu mai manifesti interes pentru nimic, totul devine inutil pentru tine, nu mai ai chef de activitatile zilnice pe care le aveai pana nu de mult.

Interpretare vis in care apare gripa

E posibil ca in tot acest context sa intervina si fenomenul unor mari greseli, a unor obstacole pe care cei din jur ti le pun tocmai din cauza faptului ca nu esti suficient de responsabil ca sa ai grija de tine si se mai poate vorbi si despre creionarea unei pareri negative a celor din jur fata de tine deoarece nu iti dai interesul.

Pe de alta parte gripa din vis mai poate sa prevesteasca si stagnare financiara, un impas economic car insa va veni impreuna cu o erioada de ralaxare deoarece vei avea mult mai putin de munca si te vei bucura de mai mult timp liber.

Citește și:  Interpretare vis in care vezi multe rafturi pline cu dosare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.