Interpretare vis în care apare eșapament

0
195
Interpretare vis in care apare esapament

Atunci când visezi un eșapament sau o teavă de eșapament, mai bine zis, înseamnă că te-ai asociat cu un grup care nu-ți face deloc bine, te duce către pierzanie, să faci numai lucruri urâte și este momentul să te retragi cât mai poți.

Însă se mai poate spune că eșapamentul din vis reprezintă faptul că vrei să încerci să te afirmi și tu, să spui unele lucruri pe care le gândești, însă cei din jur nu-ți permit, nu îți acordă șansa, deoarece ei se cred mai deștepți decât tine.

Când visezi un eșapament, se mai poate spune și că în realitate nu te simți comod, nu ești confortabil în viața pe care o ai, trebuie să lupți mai mult, însă deoarece ai adunat foarte multe nervi, ar trebui să iei o pauză și apoi să încerci să o iei de la capăt.

Visul în care apare un eșapament poate simboliza eliberarea de tensiuni, stres sau sentimente reprimate. Esapamentul în vise poate indica și nevoia de a te elibera de o situație apăsătoare sau de a găsi o cale de a „evacua” emoțiile negative.

Citește și:  Interpretare vis in care apare pardoseala

De asemenea, poate sugera necesitatea de a te purifica de influențe toxice sau de a curăța aspecte ale vieții tale care nu îți mai sunt de folos. Este important să luăm în considerare contextul visului și cum acesta reflectă starea ta actuală de bine și nevoile emoționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.