Interpretare vis in care apare un candelabru

0
1499
Interpretare vis in care apare un candelabru

Interpretarea viselor in care apare un candelabru. Atunci cand visati un candelabru inseamna ca veti merge la o petrecere care va face foarte mare placere, iar un candelabru aprins in vis mai inseamna si un statut social inalt si o pozitie foarte buna in la locul de munca, multa intelegere cu cei din jur.

Un candelabru stins inseamna ca trebuie sa ai grija sa nu iei decizii prostesti, pripite, iar daca tii un candelabru in mana in vis, inseamna ca vei intra in situatii sociale foarte neplacute, care te vor dezavantaja.

Un candelabru mai inseamna si ca vei avea parte de cateva bucurii materiale, posibil sa iti iei cateva lucruri rafinate, de care nu ai neaparat nevoie, insa care te bucura, iti infrumuseteaza viata.

Insa daca visezi un candelabru stins inseamna ca vei fi oblicat sa iei decizii pripite, care in cele din urma se vor dovedi a fi foarte nepotrivite, deosebit de prostesti, atat pentru tine cat si pentru cei din jur.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o masca

Atunci cand visezi un candelabru aprins mai inseamna si ca simti nevoia sa fii apreciat, sa radiezi in societate, sa fii pe primul loc si cei din jur sa te adore, sa te copleseasca cu complimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.