Interpretare vis în care auzi vorbe urâte

0
311

În general vorbele urâte în vis sunt legate de îngrijorările persoanei care le aude în vis, cu privire la viața sa de zi cu zi. Un om care aude vorbe urâte în vis, cum sunt de pildă înjurăturile, poate avea parte în viața reală de o serie de probleme financiare, doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Vorbele urâte în vis pot arăta că viața ta are nevoie de mai multă spontaneitate, pentru a trăi din plin, pentru a-ți atinge propriile obiective. Ideea este că acest vis cumva te avertizează să reevaluezi situația în care te afli și să fii sigur că iei cele mai importante decizii, care sunt relevante pentru viitorul tău.

Explicația unor vorbe urâte în vis:

  • Dacă visezi draci care îți spun vorbe urâte, este semn că ai dușmani răutăcioși și invidioși, ai în jur oameni plini de ură, care te bârfesc.
  • Dacă visezi o ființă care îți spune vorbe urâte, care este rea și cicălitoare, înseamnă că în viața reală vei avea niște momente de groază, dar le vei depăși în scurt timp.
  • Dacă în vis, niște bărbați îți spun vorbe urâte, semnifică bărbați deochiați în viața reală.
  • Dacă visezi vorbe urâte și fluierături, este semn de spaimă în realitate.
  • Visul în care auzi vorbe urâte de la niște copii, pe care îi alungi, arată că ți-ai gonit de fapt dușmanii din viața reală.
  • Dacă în vis îți apar vorbe urâte și șobolani, semnifică oameni haini în realitate. Dacă șobolanii din vis te mușcă, este semn de accident.
Citește și:  Interpretare vis in care afli ca ai fost adoptat

Visul în care cineva îți adresează vorbe urâte, prezice că în viața reală s-ar putea să te afli la un moment dat într-o situație stresantă și penibilă. Poate fi și un vis în care, vorbele urâte sunt semn că în realitate vei avea o stare neplăcută, atunci când vei încerca să pui capăt unei relații. Visul te avertizează să fii mai diplomat și deci să acționezi cu tact.

Dacă visezi pe cineva care se răzbună pe tine este semn rău, dar și vorbele rele pe care le primești în vis prezic faptul că vei avea un moment nefericit în viață, în care trebuie să faci față unor persoane neprietenoase și să experimentezi emoții reprimate, care ies atunci la suprafață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.