Interpretare vis in care esti internat in spital pentru operatie

0
6435
Interpretare vis in care esti internat in spital pentru operatie

Interpretarea viselor in care esti internat in spital pentru operatie reflecta in general situatii de echilibru pe care le cauti in viata reala sau anumite situatii in care doresti sa indepartezi ceva din viata ta.

A visa ca te internezi in spital pentru operatie sugereaza faptul ca in realitate te pregatesti sa renunti la o relatie, la o afacere sau la un alt lucru personal care iti dauneaza in momentul de fata.

Daca visezi asa ceva este un semn ca ceva nu merge bine la locul de munca sau in alta activitate, o sa trebuiasca sa iei o decizie in curand de a renunta la o atitudine care te pune intr-o lumina negativa, eventual o sa ai discutii cu vreun asociat in afaceri si o sa luati o decizie de a renunta la o investitie anume sau la un set de masuri care nu isi dovedesc eficienta pe deplin.

Cateodata visul ilustreaza nevoia urgenta de a iesi dintr-o stare de tristete sau depresie ce iti ingreuneaza in mod evident activitatea la serviciu sau in familie.

Daca visezi eventual ca o operatie este iminenta sugereaza faptul ca este cu atat mai necesara si mai urgenta o actiune de indepartare a unui rau din viata ta. S-ar putea sa ceri ajutorul unor cunostinte pentru a scapa de o situatie apasatoare in plan financiar, nu neaparat sa iti ofere bani sau alte bunuri ci mai degrba sa te ajute sa iti gasesti tu o posibilitate de a te desprinde de saracie sau de un mediu de lucru nefavorabil sau cu conditii improprii de munca.

Citește și:  Interpretare vis in care nu reusesti nicicum sa te intelegi cu vecinii

internat pentru operatie

Visul in care te internezi pentru o operatie are de-a face cu ramasite negative rezultate in urma unor sentimente sau situatii mai dificile, s-ar putea ca in realitate sa trebuiasca sa renunti in totalitate sa te mai gandesti la o fosta iubita – un fost iubit – se poate sa ai inca sentimente sau resentimente referitoare la o persoana la care ai tinut foarte mult.

Daca este cazul de asa ceva atunci planul emotional este dezechilibrat si o sa se iveasca ocazia in curand de a renunta total la ganduri si sentimente neclare.

Exista si sansa ca in viata reala sa ai datorii de platit sau cineva sa iti datoreze tie bani sau altceva, se poate sa fie vorba chiar si de anumite servicii pe care trebuie sa le faci in favoarea cuiva neaparat si situatia asta te nelinisteste dandu-ti un sentiment de confort psihologic redus.

In cazul in care este vorba de o astfel de situatie reflecta dorinta ta de a scapa cat mai repede de presiunea unei datorii simbolice catre o cunostinta sau un prieten apropiat.

Daca in familie ai o situatie relativ stabila insa exista tensiuni intre neamuri atunci se poate ca visul sa reflecte nerezolvarea unor divergente pe care le-ai avut sau o sa le ai in curand cu rudele apropiate. In cazul acesta nu este exclus sa fie o intrunire de familie in care sa se discute subiecte pe tema unor posesiuni sau drepturi, averi sau imparteli injuste a unei mosteniri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.