Interpretare vis in care apare portelan

0
2955
Interpretare vis in care apare portelan

Interpretarea viselor in care apare portelan duce cu gandul la sensibilitate, la fragilitate. Obiectele de portelan din vis au menirea de a arata punctele tale slabe, iar in functie de fiecare obiect care iti apare ne putem raporta exact la ceea ce te caracterizeaza pe tine.

De pilda daca visezi bibelouri de portelan inseamna ca esti un om cu simt critic si acest punct nu este unul forte deoarece te face sa fii neapreciat fata de cei din jur, daca visezi ca spargi cea din portelan inseamna ca iti faci curaj sa spui ceva sau sa faci ceva anume care pana la momentul cu pricina iti venea foarte greu, nu aveai curaj sau nu aveai pregatirea necesara.

Daca visezi ca primesti in dar un bibelou de portelan inseamna ca cineva iti va incredinta secretul sau, va gasi in tine un punct de sprijin si foarte multa siguranta.

ceainic

Insa atunci cand visezi ca tu oferi ceva in dar din portelan inseamna ca iti pui toata baza in persoana careia oferi si din pacate nu esti suficient de tare incat sa te si impui.

Citește și:  Interpretare vis in care apare incredere

Daca visezi ca cineva iti sparge un obiect de portelan care este al tau inseamna ca vei avea parte de foarte multe pierderi sufletesti, vei fi inselat in iubrie sau vei suferi pentru ca iubirea nu este impartasita.

Asa cum am zis si la inceput portelanul din vis sugereaza fragilitate si sensibilitate iar daca visezi multe obiecte de portelan in jurul tau inseamna tot ceea ce te inconjoara nu este sigur, este instabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.