Interpretare vis in care apare faliment

0
555
Interpretare vis in care apare faliment

Interpretarea viselor in care apare faliment. Atunci cand visezi ca dai faliment, acest lucru poate fi in realitate un semnal de alarma, mai ales daca ai in realitate o afacere sau esti implicat intr-o actiune din care trebuie sa primesti bani, deoarece el este pornit din temerile tale, astfel ca subconstientul ne avertizeaza pe timp de noapte ca ceva etse subred, scartaie, dar daca chiar asa si este, nu putem face in realitate nimic ca sa salvam situatia cu pricina.

Pe de alta parte acest vis mai poate simboliza si faptul ca ai in firma o conducere proasta, deasemenea daca ai o afacere, pe care ar trebui sa o revizuiesti.

In alta ordine de idei atunci cand visezi faliment in orice inseamna si anxietate, presiunea care se exercita asupra ta, asupra psihicului, trebuie sa urmezi sfatul celor din jur si sa ai grija la toate activitatile de la locul de munca, sa incerci sa eviti constragerile care iti dauneaza.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un detectiv

Falimentul din vis mai poate sugera insa si faptul ca ne simtim pustiiti, fara sentimente, lipsiti de prieteni, nu mai avem nici macar energie ca sa ne facem propriile atributii, sa incercam sa terminam ceea ce am inceput.

Poate sa reprezinte o secare in masa de forte, pur si simplu un impas fizic in care se afla corpul nostru. Pe de alta parte daca visam ca dam faliment si nu avem nici o afacere in derulare inseamna ca e posibl sa pierdem ceva important din viata noastra, poate chiar o persoana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.