Interpretare vis in care apare o gorila

0
5308
Interpretare vis in care apare o gorila

Interpretarea viselor in care apare o gorila. Atunci cand visezi o gorila inseamna ca ai un temperament neadecvat, e posibil sa exagerezi, sa te comporti grotesc si sa fii luat in ras de ceilalti. Daca visezi ca gorila este catarata sus de tot intr-un copac inseamna ca e posibil sa exagerezi cu unele opinii pe care le ai, sa fii prea ridicol in gandire.

Pe de alta parte gorila din vis mai poate arata si partea salbatica din tine, latura nedezlantuita care a re nevoie de o eliberare pentru a putea fi ulterior acceptata. Se mai poate vorbi in acest sens si despre o latura energitica sexuala care nu este lasata sa se exprime.

In cazul in care visezi ca te lupti cu o gorila si castigi inseamna ca vei reusi sa treci peste toate greutatile vietii si sa fii fericit in cele din urma fara a mai avea vreo problema. Daca visezi mai multe gorile care vor sa iti faca rau inseamna ca multi oameni natangi, fara experienta de viata sau fara educatie vor sa te traga in jos, sa te faca sa cobori la nivelul lor.

Citește și:  Interpretare vis in care apare o iapa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.