Interpretare vis in care apare o balena

0
12853
Interpretare vis in care apare o balena

Interpretarea viselor in care apare o balenaDaca visezi o balena, mai ales daca este esuata pe o plaja, inseamna ca in curand te vei imbolnavi, trebuie sa ai mai multa grija de sanatatea ta chiar daca ti se pare ca esti perfect, nu ai nici un semn de boala, aceasta poate veni cand te astepti mai putin, ori e posibil ca cineva drag tie sa aiba probleme grave de sanatate.

Totodata atunci cand visezi o balena mai inseamna si pericol, ori nenorociri care se ridica asupra ta deoarece nu esti suficient de precaut, esti inconstient in multe cazuri, iar daca te visezi aruncat din balena reprezinta si un drum nou, o noua alegere pe care o vei face, un tel pe care il vei urma in viata iar atunci cand esti inghitit in vis de o balena inseamna ca treci sau ca vei trece printr-o situatie disperata, de exemplu vei fi in prag de faliment, vei ramane fara loc de munca, nu-ti vei primi salariul a timp sau vei afla de boala unei cunostinte, foarte grava de altfel.

Visele au tendinta de a ne avertiza asadar nu trebuie sa ne panicam ci trebuie sa facem in asa fel incat sa luam masuri ca sa evitam raul ce poate interveni in viata noastra. Balena din vis mai poate sugera si nevoia de ocrotire, faptul ca avem nevoie de ajutor insa nu-l putem cere probabil din jena sau din alte motive, avem sentimente care ne coplesesc, mult prea mari, pe care nu le putem tine in frau si cand izbucnim, ne facem rau numai noua.

Citește și:  Interpretare vis in care apare un harpon

balena

Balena din vis sau orca, deci balena ucigasa, daca ne apare inseamna ca vom avea o serie de probleme care ne streseaza, ne mananca energia, ne epuizeaza, ne provoaca multa neliniste si o adevarata durere in suflet. Orca mai poate insemna si minciuni, faptul ca suntem inselati, ori de aparente ori de oameni.

Atunci cand visam o balena foarte mare inseamna si ca depunem foarte mult efort ca sa realizam ceva, hiperbolizam totul, ducem sentimentele la extrem si ne consumam in zadar. Balena fioroasa din vis mai sugereaza si faptul ca ni se intind foarte multe capcane, trebuie sa depasim multe obstacole ca sa ajungem la ceva util in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.