Interpretare vis în care apare o balenă

0
13209
Interpretare vis in care apare o balena

Dacă visezi o balenă, mai ales dacă este eșuată pe o plajă, înseamnă că în curând te vei îmbolnăvi. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta, chiar dacă ți se pare că ești perfect, nu ai niciun semn de boală. Aceasta poate veni când te aștepți mai puțin. Ori, este posibil ca cineva drag ție să aibă probleme grave de sănătate.

Balena, ca simbol în vise, este deseori legată de adâncurile emoționale și subconștiente. Acest mamifer acvatic reprezintă puterea și măreția, dar poate și indica sentimente de solitudine sau izolare datorită dimensiunii sale uriașe și habitatului adânc al mării.

balena

Un aspect interesant de luat în considerare este interacțiunea balenei cu alte elemente sau ființe din vis. De exemplu, prezența unui harpon ar putea sugera un potențial pericol sau o amenințare. Dacă vrei să afli mai multe despre semnificația harponului în vise, verifică acest articol.

Totodată, atunci când visezi o balenă, mai înseamnă și pericol sau nenorociri care se ridică asupra ta, deoarece nu ești suficient de precaut. Ești inconștient în multe cazuri. Iar dacă te visezi aruncat din balenă, reprezintă și un drum nou sau o nouă alegere pe care o vei face, un scop pe care îl vei urma în viață.

În schimb, atunci când ești înghițit în vis de o balenă, înseamnă că treci sau vei trece printr-o situație disperată. De exemplu, vei fi în prag de faliment, vei rămâne fără loc de muncă, nu îți vei primi salariul la timp sau vei afla de boala unei cunoștințe, foarte gravă, de altfel.

Citește și:  Interpretare vis în care apare o găină

Visele au tendința de a ne avertiza, așadar nu trebuie să ne panicăm, ci trebuie să facem în așa fel încât să luăm măsuri pentru a evita răul care poate interveni în viața noastră. Balena din vis mai poate sugera și nevoia de ocrotire, faptul că avem nevoie de ajutor, însă nu-l putem cere, probabil din jenă sau din alte motive.

Avem sentimente care ne copleșesc, mult prea mari, pe care nu le putem ține în frâu și când izbucnim, ne facem rău numai nouă.

balena

Balena din vis sau orca, deci balena ucigașă, dacă ne apare, înseamnă că vom avea o serie de probleme care ne stresează, ne mănâncă energia, ne epuizează, ne provoacă multă neliniște și o adevărată durere în suflet. Orca mai poate însemna și minciuni, faptul că suntem înșelați, fie de aparențe, fie de oameni.

Atunci când visăm o balenă foarte mare, înseamnă că depunem foarte mult efort pentru a realiza ceva. Hiperbolizăm totul, ducem sentimentele la extrem și ne consumăm în zadar.

Balena fioroasă din vis mai sugerează și faptul că ni se întind foarte multe capcane. Trebuie să depășim multe obstacole pentru a ajunge la ceva util în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.