Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Taur

0
100
Compatibilitatile pe toate planurile pentru zodia Taur

Zodia Taur este o zodia aparte dintr-un singur punct de vedere: ei au capacitatea de a se sustine singuri la greu si sunt cel mai putin predispusi unei depresii majore in cazul unui atact puternic din pareta sortii. Din acest punct de vedere i-ar face pe nativii Taur orice situatie, fiind cei mai buni prieteni, cei mai de nadejde camarazi. Ei gandesc limpede, dau dovada de o ratiune pura, de excelenta, cat si de disponibilitate imediata a unei forte si puteri vitale, improspatandu-se singuri in cele mai multe cazuri.

Totusi Taurii mai pot reprezenta si uimire, teama, fata de propria persoana, ei se declara insa invinsi foarte greu, compatibilitate cu restul zodiilor care pot interveni de-a lungul vietii unui nativ nativ Taur depind in majoritatea cazurilor de felul in care acestia vad viata si de nivelul de abordare, de calitatea la care vor ei sa ajunga. Spunem asta deoarece Taurii sunt in stare de compromisuri foarte mari ca sa isi poate indeplini scopurile in viata, ei au resurse nelimitate si pot fi adesea inundati de simtul puterii.

Zodia Taur

Ceea ce ii caracterizeaza insa pe acesti nativi este faptul ca de cele mai multe ori transforma orice iluzie in realitate, cauta idealuri marete, transforma totul in iubire, si traiesc prin exaltare intai financiara, iar abia apoi spirituala. Un nativ Taur se va simti bine daca are ce oferi, niciodata nu va vrea recompense insa nu va ezita sa iti aduca aminte ca te-a ajutat in cazul in care nu stii sa il respecti.

Totusi trebuie tinut seama si ca unii nativi Tauri ajunsi la maturitate deplina vor trece mai usor cu vederea unele greseli ale semenilor decat cei tineri care tind sa fie mult mai impulsivi, mai agresivi si sa traseze sarcini radicale, sa traga concluzii pripite. Totusi nativii din zodia taur isi pot canaliza toata energia in functei de scop inca de la o varsta frageda, in favoarea unei munci dificile, isi trimit toate puterile in scopul rezolvarii unui conflict, sa determinarii unei probleme, ei doresc doar sa ajunga la rezultate concrete.

Ei abordeaza adesea introspectiv un intelectual al colectivitatii in care s-au adunat, ori in mijlocul careia au cazut adesea, voluntar sau involuntar. Compatibilitatile generale foarte bune sunt alaturi de zodiile din acelasi semn si anume cu zodiile Fecioara si Capricorn, toate trei, inclusiv Taurul avand ca semn definitoriu Pamantul. Totusi aici par sa aiba mici probleme, deoarece ca intr-un fel sa se simta atacati de agilitatea Fecioarei de a critica, vor putea fi trasi in jos de pesimismul Capricornului, insa un Taur cu adevarat puternic nu se va lasa niciodata influentat.

El trebuie sa ajunga sa isi cunoasca adevaratele capacitati si sa nu se fereasca sa si le dezvolte chiar daca aceasta va presupune in cele din urma un oarecare efort psihic, cat si acceptarea unei critici agresive, care la urma urmei se poate dovedi a fi foarte constructiva. Nativii Taur si nativi Fecioara alcatuiesc o relatie de prietenie excelenta mai ales atunci cand este vorba despre compasiunea aratata celor din jur, cand este vorba despre exprimarea de sine in folosul celorlalti, sau cand este vorba despre simpla implicare fireasca, care nu doreste nimic in schimb, Fecioarele sunt si ele cunoscute ca fiind altruiste, isi pun toate fortele in interesul oamenilor, vor sa ajute chiar prin jertfa propriei persoane.

O compatibilitate general redusa este insa cu zodiile Varsator, Leu si Scorpion. Acestia pot sa faca relatii excelente pe alte planuri, precum Taurul cu Varsatorul pe plan profesional pot sa exceleze impreuna.

Taur

Taurul vine cu pragmatismul, Varsatorul vine cu ideea, cu inovatia, iar daca isi pun impreuna fortele atunci cu siguranta vor da nastere la ceva maret, vor reusi sa atinga culmile succesului chiar daca acesta nu a fost deloc planul initial. Pe de alta parte insa o relatie amoroas aintre Varsator si Taur nu exista pur si simplu. Taurul. Nu poate sa umple nevoia de fantezie a Varsatorului, oricat ar fi acesta din urma de mediocru, el nu se poate transfera in galaxiile dorite de extravagantul urania, insa ceea ce poate sa-i ofere, ceea ce de altfel Varsatorul tanjeste sa aiba este bunatate si intelegere.

Citește și:  Horoscop erotic - compatibilitati generale

Astfel ca Taurul va face o relatie foarte buna de amicitie cu acest nativ. Cu nativul din zodia Leu de asemenea taurul se va intelege in general prost insa pe plan emotional se poate infiripa o relatie chiar buna, iar acest lucru inseamna ca au si toate sansele sa ajunga la casnicie, insa cel mai potrivit este sa lupte impreuna pe plan social ca sa ii ajute pe cei din jur. Taurii au o vointa puternica de transformare a sinelui au un imbold spontan si o creativitate bogata atunci cand vor, iar daca stiu sa ajunga la valoarea pe care un rege – Leul, o cere atunci nici nu-si mai pot dori altceva de la viata cel putin pe plan profesional si social. Totusi daca doresc sa aiba si un succes financiar, atunci Taurii se pot intelege foarte bine cu cei din zodia Scorpion.

De altfel se pare ca Scorpionii invata mai toate zodiile sa faca bani, sa fie perseverenti si sa iasa mereu in castig de cauza macar, iar asta pentru ca Scorpionii sunt poate singura zodie care nu isi scop din cap o idee pana cand nu au pus-o in perfecta armonie a realitatii. Acest lucru ar trebui sa fie facut de toti nativii si sa nu renunte asa de usor la un vis. Totusi cu zodia Scorpion se pare ca naitivii Taur au o relatie amoroasa foarte buna. Ei pot face parteneriate sau se pot chiar casatori deoarece viitorul lor va fi stralucit impreuna. Totusi daca Scoprionul  nu invata sa se exprime as a cum doreste Taurul pentru a avea o buna comunicare atunci totul poate deveni chiar zadarnic.

constelatie taur

Pe plan financiar nativii din zodia Taur mai pot avea relatii formidabile si cu nativii din zodia Gemeni. Culmea este ca ambele zodii dispun de mari resurse interioare si ambele zodii au o limita atunci cand vine vorba de increderea de sine, ceea ce ii va face sa ia decizii potrivite de fiecare data si sa nu riste prea mult. Totusi cei doi pot sa se bazeze mai mult pe o relatie de entuziasm divin si sa uite adesea de realul scop al relatiei. Imboldul spontan al Gemenilor va contura frumos, poate chiar prea frumos bogatia creativa a Taurilor, ceea ce ii va pune mereu pe picioare in momentul unui potential esec.

O compatibilitate foarte buna a zodiei taur pe planul creatiei si al proiectelor de natura artistica este si cea cu zodia Fecioara. Cei doi au acelasi scop si aceleasi mijloace, se pare ca vor reusi sa duca la bun final orice plan, deoarece stiu sa munceasca, nu se dau in laturi de la greu si pot parcurge impreuna orice expansiune mistica, cat si extatica. Ei pot atinge impreuna o originalitate debordanta. Cea mai buna compatibilitate pe plan spiritual a zodiei taur este insa cu zodiile Capricorn si Berbec.

In prezenta acestora, Taurii se vor simti sprijiniti, ocrotiti si de ce nu adesea lipsiti de griji. Ei pot beneficia de sfaturi multe, pot sa isi puna in folosul relatiei memoria excelenta, cat si perspicacitatea de care dau dovada. Taurii au insa o incredere foarte mare in planurile pe care ei le-au stabilit, motiv pentru care cel mai bine este sa se asocieze in viata cu oameni tot atat de increzatori deoarece un taur se va simti umilit atunci cand cineva i se adreseaza cu scepticism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.