Interpretare vis in care apare o evadare

0
72
Evadare Sursa: mynewplaidpants.blogspot.com

Interpretarea viselor in care apare o evadare. De regula visul in care apare o evadare sau va vedeti evadand reprezinta un semn rau. Daca va uitati la o evadare in vis inseamna ca sunteti lipsit de scrupule, veti pierde bani din acest motiv iar daca luati parte la o evadare inseamna ca idealurile pe care le aveti nu vi se vor implini.

Evadare Sursa: mynewplaidpants.blogspot.com
Evadare
Sursa: mynewplaidpants.blogspot.com

Evadarea din vis poate sa reprezinte si faptul ca aveti nevoie de o relaxare, trebuie sa luati o pauza de la locul de munca si sa aveti grija sa nu va neglijati sanatatea. Totodata evadarea din vis mai poate sugera si faptul ca vrei sa ai parte de aventuri mai ales amoroase, vrei sa risti, sa te implici in relatii pline de scantei insa desigur care sa se rezolve in favoarea ta. Daca visezi ca esti de parte aunui evadat inseamna ca in realitate vrei sa te bucuri de libertate, nu mai vrei sa fii constrans, nu mai vrei sa ai parte de obstacole si in nici un caz nu vrei sa mai ai frustrari din partea celor din grupul de prieteni.

Atunci cand visezi o evadare cu care nu esti de acord inseamna ca in realitate esti un om care vrea sa respecte legea, nu este in stare sa o incalce nici macar atunci cand stie ca e nedreapta, este mereu corect si nu este in stare sa iasa din tipare, din normele societatii. In cazul contrar, atunci cand visezi ca esti de acord cu o evadare inseamna ca iti place sa traiesti impotriva justitiei, iti place sa fii mereu impotriva vantului, sa te contrazici cu cei din jur, sa nu faci cum stun superiorii numai de dragul de fi altfel si de a nu intra in aceeasi oala sociala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here