Interpretare vis in care apare o adoptie

0
10012
Interpretare vis in care apare o adoptie

Interpretarea viselor in care apare o adoptie. Daca in visul tau apare o adoptie sau visezi ca esti adoptat inseamna ca acorzi un ajutor cuiva care se afla intr-o stare critica, trebuie sa iti asumi responsabilitati noi si sa accepti o serie de situatii noi insa fara a sti prea bine circumstantele.

Daca in vis iti apare un copil pe care il adopti inseamna ca vei reusi sa iti imbunatatesti situatia financiara.

In cazul in care visezi ca tu esti cel adoptat inseamna ca in realitate traiesti drama copilariei si vrei sa fii din nou mic, nu reusesti sa te incadrezi in varsta reala pe care o ai.

Totodata o adoptie in vis poate sa te avertizeze asupra faptului ca ceva iti lipseste si ar trebui sa incerci sa iti dai seama ce anume ca sa poti sa te eliberezi de tensiune.

Unii talmacitori de vise sunt de parere ca atunci cand visezi ca adopti pe cineva inseamna ca iti vei face cunostinte noi sau ca vei avea unele avantaje dintr-o situatie mai veche care nu-ti dadea pace.

Citește și:  Interpretare vis in care apare a asculta

In general visele in care apare o adoptie, indiferent de cine este facuta sau indiferent cine sau ce este adoptat in vis inseamna ca vei avea parte de bucurii, iti deschizi inima catre orice si ai sansa sa fii mai fericit astfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.