Soarele în relație cu Uranus

1
236
Soarele in relatie cu Uranus

Soarele în conjuncție cu Uranus aduc o foarte mare originalitate în astrograma natală, iar individualitatea nativului devine în acest fel chiar unică, am putea spune și adesea excepțională. La o anumită ocazie în viață, este posibil să se manifeste o chemare pentru a juca un rol de o deosebită importanță în lucruri de interes, iar în acea perioadă totul va fi folosit la cote maxime.

În cazul în care nativul poate să ducă o luptă cu orice tip de greutate în viață fără nicio mică dificultate, atunci trebuie să se elibereze și de prejudecățile pe care este posibil să le aibă sau de limitările impuse de propria persoană. Calitățile nativului sunt remarcabile, având o bază constructivă mare, putând inventa orice, fie psihic, mental, fie fizic, din planul material.

Soarele în opoziție cu Uranus aduce un aspect mai puțin favorabil deoarece apar o serie de experiențe ciudate, iar nativul poate să fie forțat chiar să se îndepărteze de cei dragi lui, ceea ce înseamnă și că trebuie să acționeze foarte prudent în tot ceea ce gândește sau face. Nu trebuie să se lase purtat de fascinația celor din jur, nu trebuie să se lase condus de puritatea emanață de semeni, ci să fie el.

Înainte de a te înhamă la o căruță trebuie să cunoști caii, iar în această privință înseamnă că trebuie să îți cunoști bine prietenii înainte de a le acorda toată încrederea ta, în niciun caz nu permite celor din jur să te influențeze, mai ales dacă aceștia sunt străini. Vor apărea și o serie de evenimente neprevăzute și de diverse naturi, care se pare că au posibilitatea de a strica orice tip de aranjament.

Citește și:  Luna în relație cu Marte

Uranus

Soarele în trigon cu Uranus este un context foarte favorabil ținând seama de faptul că influența exercitată este deosebită și are o importanță pozitivă, mai ales pentru cei în stare să răspundă corespunzător vibrației create, deoarece nativii vor fi înzestrați cu o genialitate mentală, cu originalitate de proporții și cu o individualitate încrezătoare, mereu plină de resurse.

Spiritul este independent, apare și dragoste de natură benefică, planurile sunt mereu duse la bun sfârșit și totul devine clar în ochii nativului din momentul în care se naște, deoarece va avea o minte deschisă către orice, filosofică, lipsită de convenții, liberă, rebelă, liberală și cu înclinații către toate subiectele posibile din științele mistice și oculte.

Conexiunea dintre Soare și Uranus poate fi privită ca o dans fascinant între lumina și schimbare. În timp ce Soarele simbolizează esența noastră și forța vitală, Uranus aduce cu sine transformări și revoluții neașteptate.

Când aceste două corpuri cerești se intersectează în astrologie, ele pot genera o combinație explozivă de energie și inovație. Această relație ne invită să examinăm cum identitatea noastră interacționează cu forțele mai mari ale schimbării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.