Soarele in relatie cu Uranus

1
5
Soarele in relatie cu Uranus Sursa: homepages.wmich.edu

Soarele in conjuctie cu Uranus aduc o foarte mare originalitate in astrograma natala, iar individualitatea nativului devine in acest fel chiar unica am putea spune si adesea exceptionala. La o anumita ocazie in viata e posibil sa se manifeste o chemare pentru a juca un rol de o deosebita importanta in lucruri de interes, iar in acea perioada totul va fi folosit la cote maxime. In cazul in care nativul poate sa duca o lupta cu orice tip de greutate in viata fara nici o mica dificultate, atunci trebuie sa se elibereze si de prejudecatile pe care e posibil sa le aiba sau de limitarile impuse de propria persoana. Calitatile nativului sunt remarcabile avand o baza constructiva mare, putand inventa ori ceva psihic, mental ori ceva fizic, din planul material.

Soarele in relatie cu Uranus Sursa: homepages.wmich.edu
Soarele in relatie cu Uranus
Sursa: homepages.wmich.edu

Soarele in opozitie cu Uranus aduce un aspect mai putin favorabil deoarece apar o serie de experiente ciudate, iar nativul poate sa fie fortat chiar sa se indeparteze de cei dragi lui, ceea ce inseamna si ca trebuie sa actioneze foarte prudent in tot ceea ce gandeste sau face. Nu trebuie sa se lase purtat de fascinatia celor din jur, nu trebuie sa se lase condus de puritatea emanata de semeni, ci sa fie el. Inainte de a te inhama la o caruta trebuie sa cunosti caii, iar in aceasta privinta inseamna ca trebuie sa iti cunosti bine prietenii inainte de a le acorda toata increderea ta, in nici un caz nu permite celor din jur sa te influenteze mai ales daca acestia sunt straini. Vor aparea si o serie de evenimente neprevazute si de diverse naturi, care se pare ca au posibilitatea de a strica orice tip de aranjament.

Soarele in trigon cu Uranus este un context foarte favorabil tinand seama de faptul ca influenta exercitata este deosebita are o importanta pozitiva, mai ales pentru cei in stare sa raspunda corespunzator vibratiei create, deoarece nativii vor fi inzestrati cu o genialitate mintala, cu originalitate de proportii si cu o individualitate increzatoare, mereu plina de resurse. Spiritul este independent, apare si dragoste de natura benefica, planurile sunt mereu duse la bun sfarsit si totul devine clar in ochii nativului din momentul in care se naste, deoarece va avea o minte deschisa catre orice, filosofica, lispita de conventii, libera, rebela, liberala si inclinatii catre toate subiectele posibile din stiintele mistice si oculte.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here