Interpretare vis in care iti rupi unghiile

0
43038
Interpretare vis in care iti rupi unghiile

Interpretarea viselor in care iti rupi unghiile se refera in general la pierderi materiale, visul reflecta dezacorduri si situatii in care vei ramane pagubit(a).

Daca visezi ca ai aunghiile rupte atunci se poate ca in scurt timp sa ti se strice unele dintre intelegerile pe care le-ai facut in afaceri sau sa te certi cu vreun coleg la locul de munca.

Simbolic vorbind, visul reflecta o stricare a unor planuri sau faptul ca o sa iti strici imaginea pe care ai construit-o cu atata migala ani la rand. Visul in care iti rupi unghiile se mai refera si la starea ta de sanatate, s-ar putea sa ai probleme in urmatoarea perioada sa cu afectiuni minore. Daca visezi ca ai unghiile rupte se poate ca in viata reala  sa nu reusesti sa iti atingi un obiectiv propus, reflecta un esec intr-o afacere sau intr-un alt plan.

La fel de bine se poate spune ca nu iti va reusi pasienta intr-o relatie, o sa dai gres intr-o initiativa personala ce poate sa aiba legatura cu un proiect ori cu o persoana.

Visul are conotatii mai putin placute deoarece unghiile reflecta capacitatea sau talentul de a rezolva cu bine o situatie sau de a realiza ceva, ilustreaza potenta si eficacitatea intr-o intreprindere personala, tocmai de aceea a vedea unghii rupte in vis arata neputinta de a duce la bun sfarsit o treaba.

Mai poate sa fie vorba si de un obstacol in calea afirmarii tale insa in mai mica masura.

unghii rupte

Daca visezi ca ai unghii roase este un semn ca in scurt timp framantarile si grijile tale fata de ceva sau cineva se vor confirma, mai exact o sa iti dai seama ca te-a inselat cineva intr-o privinta, te-ai inselat tu in privinta unui lucru sau ti-ai pus prea mari nadejdi in ceva.

Citește și:  Interpretare vis in care conduci un automobil

Daca in perioada urmatoare trebuie sa termini ceva in mare graba si nu reusesti sa te aduni inseamna ca acel lucru nu a fost sa se implineasca, mai bine te apuci de altceva.

Unghiile lungi si rupte prevesteste o mare nereusita in plan financiar, este posibil sa iti pierzi o buna parte din averea pe care ai strans-o in timp, visul ilustreaza un ghinion mare care se va petrece in scurt timp.

In alte interpretari se spune ca unghiile lungi reprezinta asocierea cu evenimente sau persoane rele, reflecta lacomie si rapacitate, lipsa milei si setea de a avea putere cu orice pret.

Daca visezi ca ai unghii lungi si se rup atunci este posibil sa rupi o relatie cu cineva malefic, cu o persoana care te-a dus inspre rau sau ti-a influentat viata intr-un mod cat se poate de negativ.

Totodata s-ar putea sa scapi de situatii care te marcheaza negativ, este posibil sa schimnbi mediul in care lucrezi si sa gasesti o portita de afirmare.

Cateodata unghiile lungi prezinta felul in care abordezi o situatie, poate ar fi mai bine sa te opresti de la comentarii sau remarci nepotrivite in zilele urmatoare, chiar daca nu esti de acord cu unele lucruri trebue sa lasi si pe altii sa isi spuna parerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.