Interpretare vis in care apare echer

0
561
Interpretare vis in care apare echer

Interpretarea viselor in care apare echer. Atunci cand visezi ca tii un echer in mana, acesta fiind un triunghi cu doua laturi egale, deci un tringhi dreptunghic, care este cel mai adesea folosit pentru desenele tehnice, exacte, inseamna ca esti avertizat asupra unui lucru care nu a fost terminat cu exactitate, ori nu a fost finisat cum trebuie. Insa echerul din vis mai poate aparea si sub forma unui coltar, deci a unei mobile iar in acest caz puteti consulta si simbolurile pentru cuvintele „canapea”, „mobila” sau „pat”.

Unii talmacitori de vise au interpretari mult mi complexe si mai spirituale, fiind de parere ca une cher este astfel simbolul celor patru propovaduitori ai sfarsitului lumii, care au rolul de a corecta, de a aplica legi si pedespe, de a orandui materia si lumea.

Astfel ca daca visezi ca tii un echer in mana sau ca lucrezi cu el inseamna ca trebuie sa iti evaluezi mai bine fortele, sa te controlezi si sa iti stapanesti exact abilitatile, deoarece, desigur, doar cunoscandu-te la perfectie vei putea sa te folosesti de toate indeletnicirile. Mai poate sugera si legatura ta cu lumea spirituala care se pare ca este foarte puternica.

In cazul in care visezi un echer mult prea mare, acesta reprezinta un fel de avertizare asupra faptului ca nu esti pe drumul cel bun, te-ai indepartat de lucrurile sfinte, ceea ce iti va pricinui necazuri de proportii.

Citește și:  Interpretare vis in care apare ceva deteriorat

Atunci cand visezi ca te stai intr-o sala de clasa si cineva va arata ceva cu un echer inseamna ca stiti sa va integrati in grupuri si sa urmati spiritul colectiv. In cazul in care visezi ca pierzi un echer inseamna ca esti dezorientat, ti-ai pierdut telul in viata, nu mai stii pe ce drum sa o apuci, deoarece anterior ai esuat intr-o chestiune in care iti puneai toata baza.

Alti talmacitori de vise mai putin spirituali vin cu o alta interpretare si anume aceea conform careia cand visezi un echer acesta reprezinta nevoia ta de a fi mai rational, de a face parte din lumea materiala, capatand si oferind cinste, respect, onoare.

Avand in vedere faptul ca echerul este un instrument geometric n putem omite faptul ca acesta face referire la metode concrete, la capacitatea de a fi obiectiv mereu, de a fi justitiar, apeland la ratiune mereu, mai ales inainte de a lua o decizie.

Astfel ca echerul poate sa fie chiar oponentul lumii spirituale, al lucurilor misterioase si obscure. Asemeni si unei rigle, echerul din vis mai poate face referire si la legile pamantului, la spiritul justitiar, la nevoia umana de a merge in viata pe calea cea buna, aratand si faptul ca omul care viseaza un echer este in plina cautare de dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.