Interpretare vis în care apar pureci

0
8300
Interpretare vis in care apar pureci

Atunci când visezi purici care te ciupesc înseamnă că ai unele datorii pe care trebuie să le achiti cât mai repede și îți cauzează stres, bătăi de cap, ai dificultăți în achitarea lor.

Dacă visezi că tu ești un purice care sare în toate locurile înseamnă că trebuie să încerci să fii mai rațional în deciziile pe care le iei, să fii mai stabil, iar atunci când visezi că omori un purice înseamnă că succesul va fi de partea ta.

Puricele din vis reprezintă de cele mai multe ori o dificultate minoră, un necaz, ori poate mai multe, având în vedere că cei din jur se ocupă de asta, vor să-ți ruineze viața, însă se mai poate vorbi și despre multe dispute familiale, dacă visezi că țepușcă puricii mai înseamnă și că vei avea în curând mai mulți bani iar dacă visezi că prinzi purici înseamnă că ai multe framântări, vrei să rezolvi multe lucruri.

Citește și:  Interpretare vis în care apare furnică

Dacă visezi purici cum te mușcă înseamnă la fel că vei avea mai mulți bani iar dacă visezi că îi omori de asemenea. Se mai spune în popor că atunci când visezi purici cum sar va fi afară soare și frumos, dacă sar pe tine în vis înseamnă că îți vei lega destinul de persoana pe care o iubești prin cununie, veți avea mulți copii, dacă îți sar purici în vis pe haine înseamnă că vei avea musafiri, iar atunci când pur și simplu te uiți la ei înseamnă că ai o melancolie în suflet.

În plus, visele cu pureci ne pot îndemna să examinăm aspectele ‘infestate’ ale vieții noastre. S-ar putea să fie momentul să evaluăm ce ne ‘parazitează’ energia și să căutăm soluții de purificare.

Pentru o perspectivă mai largă asupra acestui tip de simbolism, vă recomandăm să citiți și despre interpretarea viselor cu paraziți, care pot oferi lumini suplimentare asupra semnificațiilor ascunse ale acestor vise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.